آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۲۴۵۱

گزارش پنتاگون: نیمی از جنگنده‌های اف-۳۵ به دلیل نقص فنی زمین‌گیر شده‌اند

گزارشی که بخش آزمایش و ارزیابی وزارت دفاع آمریکا به تازگی منتشر کرده است از نقص فنی جنگنده‌های اف-۳۵ این کشور خبر می‌دهد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از راشا تودی، گزارش جدید وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد پرهزینه‌ترین برنامه تسلیحاتی جهان نخواهد توانست در مهلت مقرر به مرحله آزمایش برسد. در این گزارش همچنین آمده است تنها نیمی از جنگنده‌های تولید شده تحت برنامه موسوم به «جوینت استرایک فایتر»، طرح جایگزینی جنگنده‌های قدیمی با جنگنده‌های مدرن آمریکایی، قابلیت پرواز دارند.

در گزارشی که از جانب رابرت بهلر، رئیس جدید بخش آزمایش و ارزیابی در وزارت دفاع آمریکا منتشر شده، آمده است: «مساعد بودن شرایط ناوگان اف-۳۵ برای عملیات، در سطحی پایین‌تر از حد انتظار باقی مانده است و (این مشکلات) تنها با اتخاذ راه حل‌هایی برطرف می‌شود که در شرایط جنگ، قابل قبول نخواهند بود.»

این گزارش ۶۰ صفحه‌ای درباره وضعیت ناوگان اف-۳۵ آمریکا، بخشی از گزارشی جامع درباره تمام آزمایش‌های انجام شده از جانب پنتاگون در سال ۲۰۱۷ میلادی بوده است.

در گزارش سال گذشته همچنین صحبت از «۲ هزار و هفتصد و شصت و نه ایراد» در عملکرد این جنگنده‌ها مطرح شده بود. در گزارش سال گذشته آمده بود نزدیک به یک هزار و هفتصد و چهل و هشت مورد از معایب این جنگنده با «بررسی‌هایی که هم‌اکنون در جریان است، حل شده است». با این حال، از ۳۰۱ ایراد که با اولویت ۱ و ۲ معرفی شده اند، تنها ۸۸ مورد هم‌اکنون در حال بررسی و اصلاح هستند و ۲۱۳ مورد از دیگر معایب این جنگنده، همچنان برطرف نشده است.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، فاز ۱۶ ساله تولید جنگنده‌های اف-۳۰، ساخت شرکت لاکهید مارتین، باید تا پایان سال جاری به پایان می‌رسید. قرار بود این جنگنده که نسل پنجم از جنگنده‌های پنهان‌کار آمریکایی به شمار می‌رود، طراحی قطعه‌ای داشته باشد تا به این صورت، اعمال تغییرات در طراحی آن به منظور هماهنگ کردن کارایی این جنگنده در عملیات مخلتف ساده‌تر شود. با این حال، در مرحله اجرا، این طرح نتوانست به طور کامل اجرا شود. اکنون هزینه برنامه تولید جنگنده‌های اف-۳۵ برای عملیات و پشتیبانی فنی تا سال ۲۰۷۰ میلادی، ۱.۲ میلیارد دلار برآورد شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار