حمایت فرانسه از اتباع فرانسوی عضو داعش/ اجازه اعدام نمی‌‏دهیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۳۲۸۸

حمایت فرانسه از اتباع فرانسوی عضو داعش/ اجازه اعدام نمی‌‏دهیم

وزیر دادگستری فرانسه هشدار داد چنانچه عراق یا سوریه بخواهند برای اعضای فرانسوی عضو داعش حکم اعدام صادر کنند دولت پاریس مجبور به مداخله خواهد شد.
حمایت فرانسه از اتباع فرانسوی عضو داعش/ اجازه اعدام نمی‌‏دهیم
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از لوپوان، «نیکل بلوبه» وزیر دادگستری فرانسه هشدار داد دولت پاریس در صورت صدور حکم اعدام برای اتباع فرانسوی متهم به همکاری با داعش در عراق یا سوریه، مداخله خواهد کرد.

وی این ادعا را در پاسخ به سوالی مبنی بر واکنش پاریس به اعدام احتمالی داعشی‌های فرانسوی دستیگر شده در سوریه یا عراق، مطرح کرد.

گفتنی است احتمال صدور چنین حکمی بعد از آن قوت گرفت که دادگاهی در عراق طی ماه میلادی جاری یک زن آلمانی مراکشی الاصل را به جرم همکاری با داعش به اعدام محکوم کرد.

به ادعای بلوبه، در صورت وقوع چنین پیشامدی برای یک داعشی تبعه فرانسه، دولت پاریس مجبور به مداخله شده و با طرف مقابل وارد مذاکره می‌شود- مذاکره‌ای که احتمالا در راستای تحویل فرد بازداشت شده به فرانسه صورت می‌گیرد.

گفتنی است «فرانسوا مولن» دادستان عمومی فرانسه پیشتر شمار اتباع فرانسوی عضو داعش را ۶۷۶ نفر عنوان کرده بود که از این میان ۲۹۵ نفر زن هستند.
پربازدیدترین آخرین اخبار