مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گنبد در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب با اشاره به صحیفه امام در یادداشتی به بیان نقاط ضعف رفتار مسئولین در طول این سالها پرداخت.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید عارف موسوی،* مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گنبد در یادداشتی نوشت: وقتی کسی احساس نکند که فقر معنایش چی است، گرسنگی معنایش چی است، این نمیتواند به فکر گشنهها و به فکر مستمندان باشد.
متن این یادداشت به شرح ذیل است:
سید عارف موسوی سخن خود را با این آیه کریمه الْحَمْدُ لِلَّهِ الْأَوَّلِ بِلَا أَوَّلٍ کَانَ قَبْلَهُ، وَ الْآخِرِ بِلَا آخِرٍ یَکُونُ بَعْدَهُ الَّذِی قَصُرَتْ عَنْ رُؤْیَتِهِ أَبْصَارُ النَّاظِرِینَ، وَ عَجَزَتْ عَنْ نَعْتِهِ أَوْهَامُ الْوَاصِفِینَ. آغاز کرده و در ادامه آورده است.
قبل از هر چیزی سری به صحیفهی امام بزنیم در جلد ۱۷ صفحه ۳۷۷ به نقل از امام (ره) آورده شده "این سلاطین جور که همه کاخ نشین تقریباً بودند، اینها به فکر مردم نمیتوانستند باشند، احساس نمیتوانستند بکنند فقر یعنی چه، احساس نمیتوانستند بکنند بی خانمانی یعنی چه، اینها اصلا احساس این را نمیتوانستند بکنند. وقتی کسی احساس نکند که فقر معنایش چی است، گرسنگی معنایش چی است، این نمیتواند به فکر گشنهها و به فکر مستمندان باشد. "
با توجه به این سخن، اما خمینی (ره) و هدف ایشان از تشکیل حکومت اسلامی به روشنی مشخص میباشد که در جامعه اسلامی اصل به یاری ضعیفان و محرومان شتافتن میباشد.
حال سوال این است که چگونه این کار میسر میگردد؟
آیا کسی که دغدغه اش این است که رنگ یخچالش با کدامین وسایل آشپزخانه اش ست شود میداند خانه ۴۰ متری یعنی چه؟
آیا کسی که شبها بر سر سفره اش تنوع غذا وجود دارد میداند در گرسنگی سر روی بالشت گذاشتن یعنی چه؟
یقینا تا زمانی که درد مردم را به تن نخریم و لمس نکنیم نمیتوانیم در باره رفع آن کار عملی کنیم.
متاسفانه امروزه مسئولین کشور نقش اپوزسیونی گرفته و در نظریه پردازی بسیار توانا و توانمند نشان داده اند، اما جایی که نیاز به عمل باشد میبینیم جای تک تکشان خالی است
چندی پیش شاهد خروش مردم سراسر ایران بودیم که در نهایت موجب سوء استفاده عدهای سودجو شده بود که اگر بصیرت مردم سرزمین ما نبود اتفاقاتی مانند ۸۸ رخ میداد.
باز هم مردم از حق و خواسته طبیعی و مسلم خود گذشتند تا نکند دشمنان قسم خورده کشور لحظهای فکر کنند که مردم از انقلاب و رهبری دست برداشته اند و یک بار دیگر دینی بر گردن مسئولین افتاد و اینان باز شرمنده مردم شدند.
به وضوح مشخص است که مشکلات اساسی مردم کشور بی کاری و نابرابری اجتماعی و شکاف طبقاتی است.
مسئولان نظام بدانند که حقوق یک ماه بعضی از آنان برابر با حقوق چند ماه یک کارگر است که آن را به بهانههای مختلف به تاخیر میاندازند.
امام (ره) فرمودند: این انقلاب، انقلاب پا برهنه هاست. هر جا که در کشور مسئولان پا به پای مردم بودند و درد مردم را چشیدند آنجا بود که مشکلات تا حد زیادی رفع شد و مردم نیز خوشحال شدند.
اما علاج این مشکلات نه دل بستن به آمریکا و برجام است نه کشورهای اروپایی، چرا که میزان حب و بغض آنان نسبت به ملت ایران نه دولت ایران مشخص و مبین است.
تنها علاج این مشکللات به معنای واقعی اقتصاد مقاومتی است.
آری وقتی هدف در کشور ایجاد کالای داخلی و تولید داخل باشد و از ورود کالاهای لوکس خارجی جلو گیری شود با افزایش تولید کارخانهها نیاز به نیروی کار پیدا میکنند و اشتغال در سطح بالایی ایجاد میشود، اما با واردات بی رویه و کاهش میل و رقبت مردم به کالاهای ساخت داخل به طبع با کم شدن تولید کارخانهها نیز مجبور به اخراج نیروهای کار میشوند.
در پایان از مسئولین نظام جمهوری اسلامی خواستاریم که بدانند این انقلاب برای همهی مردم است و از این انقلاب سهم خواهی نکنند و جهت مقابله با مفاسد اقتصادی به جد بکوشند و لحظهای دریغ نکنند همچنین در جهت رسیدن به چشم اندازی که مقام معظم رهبری ترسیم کردند یعنی رسیدن به تمدن اسلامی گام بردارند تا زمینه ساز ظهور حضرت، ولی عصر (عج) باشند.
سید عارف موسوی - مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گنبد
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.