آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۳۹۳۲

رفع ممنوعیت صادرات خاویار ایرانی به آمریکا

مشاور وزیر جهاد کشاورزی، از رفع ممنوعیت صادرات خاویار پرورشی ایران بعد از ٢٥ سال به آمریکا خبر داد و گفت: سال گذشته ١٠ کیلوگرم خاویار پرورشی به آمریکا صادر شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس رجایی، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی وزارت جهاد در نشستی خبری که به مناسبت دهه فجر در حال برگزاری است، با بیان اینکه صادرات خاویار ایران به آمریکا و کانادا حدود ٢٥ سال ممنوع بود، اظهارداشت: خوشبختانه ما موفق شدیم صادرات خاویار به آمریکا را مجددا از سر بگیریم.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته موفق شدیم ١٠ کیلوگرم خاویار پرورشی به ارزش ٦٠ میلیون تومان به آمریکا صادر کنیم، گفت: تولیدکنندگان خاویار پرورشی می‌توانند با هماهنگی شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی اقدام به صادرات خاویار به آمریکا نمایند ضمن اینکه انحصار خاویار وحشی نیز در اختیار شرکت خدمات کشاورزی و صادرات آن نیز ممنوع است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار