مهدي هاشمي: به فكر روزي باشید كه صبرم به سرآيد!
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۴۵۱
در بيانيه اي تهديدآميز عنوان شد؛

مهدي هاشمي: به فكر روزي باشید كه صبرم به سرآيد!

در بيانيه اخير مهدي هاشمي آمده است: انتظار بحق اينجانب از دستگاه قضايي اين است كه اجازه ندهد غوغاسالاري‌ها اعتبار قضاوت را مخدوش كند و نيز به فكر روزي هم باشند كه صبر اينجانب به سرآيد!

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، مهدي هاشمي نيز به جمع بيانيه صادرکنندگان پيوسته و با صدور بيانيه اي جديد در برابر آنچه «تهاجمات» خوانده است، از خود دفاع کرده است.

مهدي هاشمي در اين بيانيه که در سايت دي پرس منتشر شده، آورده است: توجه داشته باشيد همه اين مسائل در شرايطي بيان مي‌شود كه نه حكمي از طرف دادگاهي صادر شد و نه توضيحي از طرف من ارائه و اين همه نشان از تلاش خطرناك همان جريان خاص براي فشار بر قوه‌قضائيه است كه مي‌خواهند از دستگاه عدالت‌محور و مجري عدالت، در جهت مطامع و اغراض ناعادلانه سياسي خويش استفاده كنند و جالب‌تر اينكه همه اين اقدامات را در راستاي تقويت نظام مقدس جمهوري اسلامي و جايگاه مقام والاي ولايت فقيه مي‌دانند.

وي در اين بيانيه تصريح کرده است: تأثرانگيز اين است كه اين جريان هنگام گرفتار شدن به رسوايي‌هاي مكرر فساد اداري و اقتصادي و سياسي، موج‌آفريني مي‌كند، انتظار بحق اينجانب از دستگاه قضايي اين است كه اجازه ندهد غوغاسالاري‌ها اعتبار قضاوت را مخدوش كند و نيز به فكر روزي هم باشند كه صبر اينجانب به سرآيد و مطالبي را كه از عقبه اين سناريوسازي‌ها مي‌دانم و مايل نيستم برملا شود، برملا گردد.

مهدي هاشمي در خاتمه بيانيه خود خاطرنشان کره است:  براي چندمين بار اعلام مي‌نمايم كه حاضر به رسيدگي به اتهامات در دادگاه صالحه هستم و انتظار دارم به شكايات من از جمله از كساني كه در اين مدت از همه ابزار براي ترور شخصيت من و خانواده‌ام استفاده كرده‌اند، رسيدگي شود تا سيه‌روي شود هر كه در اوغش باشد.

لازم به ذکر است، که گفته هاي مهدي هاشمي در حاليست که وزير اطلاعات از در اختيار داشتن حکم جلب مهدي هاشمي خبر داده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار