آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۴۶۸۱

گزارش‌های اطلاعاتی تشکیلات خودگردان به تل آویو، عامل بازداشت مبارزان فلسطینی

یک عضو بلندپایه حماس می‌گوید که در نتیجه ارائه گزارش‌های اطلاعاتی از سوی تشکیلات خودگردان ضد اعضای حماس به طرف اسرائیلی، نهاد‌های امنیتی رژیم صهیونیستی اعضای این جنبش را بازداشت می‌کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک نماینده پارلمانی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» پرده از روی اطلاعات خطرناکی درباره دلایل «بازداشت اداری» تعدادی از نمایندگان پارلمان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی برداشت و اعلام کرد که بازجویان صهیونیست دلیل این بازداشت‌ها را ارائه گزارش‌های رسمی از سوی تشکیلات خودگردان فلسطین درباره فعالیت‌های سیاسی این نمایندگان اعلام می‌کردند.

باسم زعاریر در گفتگوی ویژه با «الرساله نت» تصریح کرد که بسیاری از نمایندگانی که به بهانه وجود پرونده‌های محرمانه درباره آن‌ها در زندان‌های صهیونیستی نگهداری می‌شوند، به خاطر ارائه گزارش‌های رسمی از سوی تشکیلات رام‌الله درباره فعالیت‌های سیاسی‌شان بازداشت شده‌اند.

وی افزود: «وقتی وکلای مدافع (نمایندگان اسیر پارلمان فلسطین) مراجع صهیونیستی مسئول بازداشت نمایندگان را تحت فشار قرار می‌دادند، آن‌ها اعتراف می‌کردند که گزارش‌هایی از تشکیلات خودگردان درباره فعالیت‌های اجتماعی ما دریافت کرده‌اند که آن‌ها را جزء فعالیت‌های سیاسی ما دسته‌بندی کرده بودند که خطری برای رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود».

طبق گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، زعاریر با اشاره به تمدید بازداشت اداری بسیاری از نمایندگان در نتیجه این گزارش‌ها، خاطر نشان کرد که تعدادی از اسرای دربند زندان‌های صهیونیستی اعلام کرده‌اند بازجویان صهیونیست ویدئو‌هایی را به آن‌ها نشان داده‌اند که اعترافات‌شان در جریان بازجویی از آن‌ها در داخل زندان‌های تشکیلات خودگردان را نشان می‌داد.

این نماینده پارلمانی حماس تصریح کرد که برخی بازداشت‌شدگان سیاسی تاکید کرده‌اند که در جریان بازداشت سیاسی در زندان‌های تشکیلات خودگردان، توسط عناصر سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی «شاباک» مورد بازجویی قرار می‌گرفتند.

وی افزود که این مساله بر کسی پوشیده نیست که گفتگو‌های تلفنی اکثریت نمایندگان و فعالان کرانه باختری ضبط می‌شود و آن‌ها تحت کنترل هستند.

زعاریر تصریح کرد که برخی فعالان بازداشت شده قبل از سال ۲۰۱۱ اعلام کرده‌اند که بازجویان فایل‌های ویدیوئی را به آن‌ها نشان می‌دادند که در آن از آن‌ها خواسته شده بود که علیه جنبش حماس صحبت کرده و این جنبش را به تلاش برای بر هم زدن اوضاع کرانه باختری متهم کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار