عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با پذیرش دانشجو در رشته علوم و صنایع غذایی، در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موافقت کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور شهرکی، مدیرگروه تغذیه و صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: موافقت شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با پذیرش دانشجو در رشته علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به راه اندازی تنها دانشکده تغذیه و صنایع غذایی جنوب شرق کشور نزدیکتر کرد.
شهرکی در شورای بهداشتی استان افزود: در دویست و شصت و سومین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی کشور، با راه اندازی رشته علوم صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی در مقطع کارشناسی پیوسته موافقت شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه از مهرماه سال آینده در این رشته دانشجو پذیرش میشود تصریح کرد: با جذب یک عضو هیئت علمی دیگر و موافقت شورای گسترش با راه اندازی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد، تنها دانشکده تغذیه و صنایع غذایی جنوب شرق کشور راه اندازی خواهد شد.
وی افزود: راه اندازی این دانشکده گامی در راستای رفع نیاز استان و استانهای همجوار به دانش آموختگان گرایشهای مختلف تغذیه، صنایع غذایی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی خواهد بود.
شهرکی گفت: با تصویب چارت و تخصیص محل مناسب ساختمانی برای این دانشکده، مسیر ارتقاء هموارتر شود. رشته تغذیه از سال ۱۳۸۶ در این دانشگاه راه اندازی شده و تا کنون بیش از ۱۰۰ نفر در این رشته دانش آموخته شده اند که در تمام نقاط استان مشغول بکارند. در حال حاضر نزدیک به ۱۰۰ دانشجو نیز در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تغذیه در این دانشگاه مشغول به تحصیلند