آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۴۸۸۸

تبعید ۸ شهروند بحرینی به عراق پس از سلب تابعیت

سازمان دیده‌بان حقوق بشر در گزارشی اعلام کرد که بحرین پس از سلب تابعیت هشت شهروند خود، آن‌ها را به عراق تبعید کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سازمان دیده‌بان حقوق بشر در گزارش خود اعلام کرد که ۳۰ ژانویه و ۱ فوریه (۱۰ و ۱۲ بهمن) هشت شهروند بحرینی که سال ۲۰۱۲ سلب تابعیت شده بودند به شهر نجف عراق تبعید شدند.

«ساره لیا ویتسن» مدیر بخش خاورمیانه‌ای سازمان دیده‌بان حقوق بشر گفت که بحرین با سلب تابعیت شهروندان خود به ادعاهایش درباره مسامحه با معارضان خط بطلان کشید.

به نوشته روزنامه القدس‌العربی، ویتسن همچنین افزود که «در بحرین کسانی که خواهان اصلاحات هستند تنها با خطر بازداشت و شکنجه مواجه نمی‌شود بلکه سلب تابعیت و آینده مبهم در انتظار آنهاست.»

به موجب قانون تابعیت بحرینی که در سال ۲۰۱۱ در جریان آغاز انقلاب مردمی این کشور اصلاح شد، کسانی که در عملیات‌ها و فعالیت‌هایی مربوط به آنچه خیانت به دولت خوانده می‌شود، شرکت داشته باشند، سلب تابعیت می‌شوند.

هشت نفری که به عراق تبعید شده‌اند از جمله ۳۱ فعال و مدافع حقوق بشر هستند که در نوامبر ۲۰۱۲ به اتهام خدشه‌دار کردن امنیت دولت، سلب تابعیت شده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار