آزمايشگاه دانشكده عمران همچنان تعطيل است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۶۳۱
سرپرست دفتر فني و طرح‌هاي عمراني دانشگاه خواجه نصير:

آزمايشگاه دانشكده عمران همچنان تعطيل است

سرپرست دفتر فني و طرح‌هاي عمراني دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: كلاس‌هاي ساختمان B1 طبقات فوقاني آزمايشگاه داير است ولي آزمايشگاه دانشگاه همچنان تعطيل است.

دكتر تفرشي در گفت‌وگو با خبرنگار گروه صنفي «شبكه خبر دانشجو» در خصوص بازسازي فرريختگي حصار نزديك آزمايشگاه دانشكده عمران و خسارات وارد شده به آزمايشگاه دانشگاه اظهار داشت: از 10 روز پيش دو كارگر پيمانكاري شهرداري جمع‌آوري نخاله‌ها و مرمت لوله فاضلاب را آغاز كرده اند اما كارها به كندي پيش مي‌رود.

سرپرست دفتر فني و طرح‌هاي عمراني دانشگاه خواجه نصير افزود: ترميم لوله فاضلاب را اداره آب و فاضلاب به عهده نگرفت و به علت اينكه اين خرابي در حريم شهرداري اتفاق افتاده بود، شهرداري عهده‌دار اين بازسازي شد.

وي در ادامه گفت: كلاس‌هاي ساختمان B1 طبقات فوقاني آزمايشگاه داير است ولي به علت خسارات وارده به ديوارها و تجهيزات آزمايشگاهي، آزمايشگاه دانشگاه همچنان تعطيل است.

تفرشي تصريح كرد: تا زماني كه برداشت نخاله‌ها و بازسازي لوله فاضلاب ادامه دارد، دانشگاه نمي تواند وارد كار شده و اقدامات عمراني خود را آغاز كند.

گفتني است، در روزهاي آغازين دانشگاه‌ها در نيمه دوم فروردين‌ماه سال‌جاري، بر اثر بارندگي شديد در تهران و تركيدگي لوله فاضلاب ساختمان‌هاي متعلق به سازمان‌هاي اطراف دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي، حصار بيروني نزديك آزمايشگاه فرو ريخته بود و آب باران و فاضلاب تا ارتفاع يك و نيم متري آزمايشگاه دانشگاه بالا رفته بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار