آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۶۵۳۳
رزاقی مطرح کرد:

برخی بانک‌ها ۱۰۰۰ خانه احتکار کردند

کارشناس اقتصادی با انتقاد از عمکرد برخی از بانک‌ها گفت: برخی از بانک‌ها به جهت رسیدن به سود بالا حدود ۱۰۰۰ خانه احتکار کردند. این اقدام را حتی بانک‌های آمریکایی در اوج بحران اقتصادی شان در سال ۲۰۰۸ میلادی نیز انجام ندادند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ابراهیم رزاقی کارشناس اقتصادی با انتقاد از عمکرد برخی از بانک‌ها گفت: برخی از بانک‌ها به جهت رسیدن به سود بالا حدود ۱۰۰۰ خانه احتکار کردند. این اقدام را حتی بانک‌های آمریکایی در اوج بحران اقتصادی شان در سال ۲۰۰۸ میلادی نیز انجام ندادند و بسیاری از آن‌ها ورشکست شدند؛ به جهت اینکه سود در تولید باشد و به همین جهت است که آمریکایی‌ها برای خرید و فروش خانه ۸۰ درصد مالیات وضع کردند.

رزاقی افزود: این اقتصاد وابسته هیچ جایگاهی در قانون اساسی ندارد و در اندیشه‌های امام خمینی و مقام معظم رهبری نیز جایگاهی ندارد و ارتباطی با اقتصاد مقاومتی نیز ندارد. تنها راه برون رفت از این وضعیت سپردن کار به مدیران جهادی است.

وی با بیان اینکه مبنای اقتصادی نظام اسلامی باید بر اساس اندیشه‌های عرفانی امام خمینی باشد گفت: حضرت امام بار‌ها می‌فرمود: این انقلاب نه تنها برای مستضعفین ایران بلکه برای مستضعفین عالم است که این اندیشه عرفانی هزار سال پیش نیز مطرح بود؛ بر سر در سرای ابوالحسن خرقانی چنین نوشته بودند: «هرکه در این سرای درآمد نانش دهید و از ایمانش نپرسید، چرا که آنکه به درگاه ایزد باریتعالی به جان ارزد، البته بر خان بوالحسن به نانی بیرزد.» و این بر خلاف خواست آمریکا است چرا که مبانی آن‌ها این است که آن‌ها ارباب باشند و تمامی دنیا بینوا.

رزاقی با بیان اینکه برخی از مسئولان اعتقاد دارند که به زور نباید مردم را به سوی بهشت برد گفت: اگر واقعا به این دیدگاه خود عقیده دارند بنابراین به اجبار مردم را به جهنم نیز نباید بفرستند، اما با این شیوه مدیریتی و ناکارآمد مردم را به کارآمدی نظام اسلامی بد بین می‌کنند و با فقر مردم را به سمت کفر می‌کشانند.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار