آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۶۸۹۶
شادی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

تمامی تشکل‌های دانشجویی وظیفه و ماموریت مطالبه‌گری دارند

مسئول بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی گفت: بسیج دانشجویی حتما باید براساس نیازی که جامعه دارد، انتظاراتی که کشور دارد، عمل کرد. تمامی تشکل‌های دانشجویی وظیفه و ماموریت مطالبه گری دارند.

 تمامی تشکل‌های دانشجویی وظیفه و ماموریت مطالبه گری دارند

 عبدالله شادی، مسئول بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به بررسی چالش‌ها و ظرفیت‌های تشکل‌های دانشجویی مطرح کرد: جنبش‌های دانشجویی در گذر زمان، همراه با فراز و فرود‌هایی بوده است، ولی در کل، در گذرگاه‌هایی از تاریخ همچون انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، نقش پررنگی را ایفا نموده است.

مسئول بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی با اشاره به پیشنیه تاریخی جنبش‌های دانشجویی خاطر نشان کرد: در گذشته جنبش‌های دانشجویی محدود به یک بخش از مطالبات بود و بیشتر در چهره جریان سازی بود، اما اکنون جنبش‌های دانشجویی تمامی ابعاد مختلف را شامل می‌شود. جریان بزرگی که در همه عرصه‌های مختلف از جمله سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی اثر بخشی دارد که به عنوان یک ماموریت تلقی می‌شود.

عبدالله شادی بیان کرد: در مجموعه بسیج دانشجویی، حفظ بدنه دانشجویی در اولویت است. بعید می‌دانم سازمان تربیت بدنی و جوانان بخواهد برای تشکل‌های دانشجویی جذب سرمایه انسانی کند. وظیفه ما است که این بی تفاوتی در بدنه نسل جوان و دانشجویی را  به سمت  جذب جوانان انقلابی و صاحب فکر و تحلیل  سوق بدهیم.

وی افزود: اثر گزاری مراکز فرهنگی،  نسبت به امکاناتی که در اختیار دارند، بسیار ناچیز است، این سوال را باید از متولیان فرهنگی پرسید که چرا نمی‌توانند اثر گزاری بیشتر داشته باشند.   در این راستا در بسیج دانشجویی گروه‌های مطالبه گری ایجاد شده اند. حتما باید براساس نیازی که جامعه دارد،  انتظاراتی که کشور دارد، عمل کرد. تمامی تشکل‌های دانشجویی وظیفه و ماموریت مطالبه گری دارند.

مسئول بسیج دانشجویی استان آذر بایجان شرقی در خصوص، مراکز تصمیم گیرنده فرهنگی، نسبت به مسائل فرهنگی نگاه تیزبینانه و تخصصی دارند تاکید کرد: در جریان تصویب ممنوعیت نصب بنر در سطح شهر، برخی ابهاماتی وجود دارد، یا ما متوجه نمی‌شویم یا مسئولین شهری قادر نیستند، تفهیم کنند که منظور از این حرکت چیست، مسئولین محترم دائما از تبریز به عنوان پایتخت جهان تشیع یاد می‌کنند و رویداد ۲۰۱۸ را به معنی پایتخت گردشگری جهان اسلام مطرح می‌کنند، اما سوال اینجاست که برداشت مسئولین محترم از کلمه اسلام چیست که تلاش می‌کنند تمامی مظاهر اسلامی را از سطح شهر را به بهانه زیبا سازی شهر جمع آوری کنند.

عبدالله شادی در ادامه افزود: همه مردم و مسئولین به اتفاق آرا با زیباسازی شهری موافق هستند، اما چگونه و با چه کیفیتی؟ آیا جمع آوری اتوبوس‌های فرسوده‌ای که آلودگی شدیدی در شهر ایجاد می‌کنند، به زیبا سازی شهر کمکی نمی‌کند؟ و یا ساماندهی سطل‌های زباله که مستقیم وظیفه اصلی شهرداری است، به زیبا سازی شهر کمکی نمی‌کند؟

 وی  گفت: اگر  این رویداد فرهنگی را به عنوان پایتخت اسلامی، می‌شناسیم، قطعا یکی از مولفه‌های اسلام، بحث جهاد و شهادت است. اگر مدل‌های قدیمی نماد‌های جهاد و شهادت، دارای ایراد است، با طرح‌های کارشناسانه،   مدل‌های جدید و مناسب  فرهنگ ایثار و شهادت راطراحی کرده و تولید کنند. جمع آوری تصاویر و نماد‌های جهاد و شهادت، چاره کار نیست، جمع اوری تصاویر شهدا و شهادت باعث می‌شود که در گذشته برخی مسئولین دچار شک و شبهه شویم که آیا کسانی که در مسند‌های مختلف هستند، از گذشته انقلابی خود پشیمان شده اند و یا کار به دست نااهل سپرده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار