به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از تبریز، دانشجویان بناب از کمبود فضای ورزشی و بی رمقی ورزش دانشگاه بناب در حوزه برنامه های ورزشی و برگزاری مسابقات ورزشی مابین دانشجویان و سایر دانشگاه ها گله مند هستند و برخی مشکلات باعث شده تا برنامه های ورزشی این دانشگاه کمرنگ جلوه کند، حتی در دهه فجر که در تمام اقصی نقاط کشور جهت معرفی ایام مبارک دهه فجر به دنیا، مسابقات ورزشی متعدد در سطح ملی برگزار می شود؛ اما در اداره تربیت بدنی این دانشگاه مدت هاست که شور و نشاط ورزش نامحسوس شده است.
یکی از دانشجویان خواهر ساکن خوابگاه های دختران داخل مجموعه دانشگاهی با اشاره به کم توجهی به ورزش دانشجویان به ویژه دانشجویان دختر مطرح کرد: کم توجهی به ورزش دانشجویان منجر به فقر حرکتی و در نتیجه تاثیر مستقیم در سلامت روح و روان آنان می شود؛ بخصوص بچه های ساکن خوابگاه خواهران که به دانشگاه نزدیکتر هستند، پیاده روی و تحرک خیلی کمی دارند.
این فعال دانشجویی در رابطه با نبود برنامه های ورزشی گفت: خوابگاه دختران داخل مجموعه دانشگاه است و نمی توانیم به مراکز داخل شهر مراجعه کنیم و مجبوریم در همان خوابگاه ها بمانیم.
جمعی از دانشجویان مستقر در خوابگاه خودگردان پسران سطح شهر با اشاره به اینکه استخر شهرداری و ورزشگاه شهید بهشتی نزدیکترین محل ورزشی به خوابگاه ها هستند، معتقدند از خوابگاه هایمان می توانیم پیاده به استخر یا ورزشگاه بهشتی برویم؛ اما تا کنون اقدامی برای اجاره یا گرفتن وقت از این محل ها برای دانشجویان انجام نشده است.
یکی دیگر از دانشجویان خوابگاهی می گوید: بدلیل فقدان فعالیت های ورزشی مجبور به بازی های کامپیوتری شده ایم و بازیهای کامپیوتری در بین دانشجویان جایگزین ورزش شده است؛ حتی اخیرا یک مسابقه فوتبال کامپیوتری برگزار شد و البته تعدادی میز فوتبال دستی هم در خوابگاه هایمان وجود دارد که اوقات فراغت را با آن سپری می کنیم ؛ولی نمی تواند جایگزین ورزش شود.
یکی از کارکنان دانشگاه با اشاره به کمبود فضای ورزشی در این دانشگاه تصریح کرد: اداره تربیت بدنی این دانشگاه بجای تدارک و مهیا کردن امکانات مختلف ورزشی و مسابقات دوره ای کارکنان، معمولا بیانیه های مسابقات ورزشی دانشگاه های دیگر از جمله دانشگاه آزاد را منتشر و جهت برگزاری برنامه های ورزشی، دانشجویان و کارکنان را به برنامه های بیرون دانشگاه راهنمایی می کند.
یکی از فعالان دانشجویی با اشاره به کسب عناوین ورزشی توسط دانشجویان گفت: دوستان ما عنوان های ورزشی خوبی هم کسب کردند که بیشتر در ورزش های انفردای است؛ اما در ورزش های گروهی نیاز به برنامه ریزی زیادی توسط مسئولان است.
ورزش در دانشگاه ها یکی از مولفههای مهم ورزش همگانی تلقی میشود و توسعه آن، بر رشد ورزش قهرمانی نیز اثری محسوس و قابل توجه دارد؛ درحالی که دانشجویان دانشگاه بناب از داشتن حداقل امکانات ورزشی محروم هستند و برنامه های مناسبی برای ورزش دانشجویان در دانشگاه وجود ندارد.
امید است مسئولان این دانشگاه در اهمیت ورزش و تاثیر آن در نشاط جسمی و روحی که منجر به بازدهی بیشتر علمی دانشجویان خواهد شد، تامل بیشتری داشته باشند.