دبیر نخستین جشنواره ملی پارچه و لباس کودک و نوجوان در آئین اختتامیه این رویداد گفت: آثار برگزیده جشنواره ملی لباس کودک و نوجوان به تولید انبوه میرسند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، آئین اختتامیه نخستین جشنواره ملی پارچه و لباس کودک و نوجوان، جمعه ۲۷ بهمن ۹۶ با حضور حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، مینو پدرام، دبیر جشنواره و جمع کثیری از طراحان و تولیدکنندگان این عرصه در سالن همایشهای مرکز آفرینشهای هنری کانون پرورش فکری کودک و نوجوان برگزار شد.
مینو پدرام، دبیر نخستین جشنواره ملی پارچه و لباس کودک و نوجوان درباره آثار رسیده به این دوره از جشنوره گفت: در مجموع ۳۹۰ اثر از زمان انتشار به دبیرخانه ارسال شد که ۳۳۰ اثر در بخش لباس و ۶۰ اثر در بخش طراحی پارچه به دست ما رسید که در مرحله دوم داوری، ۲۵۸ اثر شامل ۲۰۰ لباس و ۵۵ طرح پارچه انتخاب شدند و در نهایت ۱۰۰ لباس و ۵۵ طرح پارچه به جشنواره راه یافتند.
او افزود: یکی از دستاوردهای مهم و چشمگیر این رویداد، برپایی نشستهای علمی و تخصصی در حاشیه جشنواره از اتفاقات مهمی بود که امیدواریم در تمام ایام سال ادامه داشته باشد.
پدرام با اشاره به بخش مسابقه زنده طراحی با عنوان "از ایده تا اجرا" بیان کرد: مسابقه طی سه روز برگزار و با وجود مشاورانی از برندهای لباس کودک و نوجوان آثاری درخور خلق شد و قرار است آثار برگزیده جشنواره ملی لباس کودک و نوجوان به تولید انبوه رسند.
او همچنین از تمامی همراهان خود در راستای برگزاری هر چه بهتر جشنواره تقدیر کرد.