رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای از تفاهم با بنیاد ملی نخبگان برای حل مشکل نظام وظیفه ایرانیان فعال در حوزه فناوری اطلاعات که در خارج کشور به سر می برند ...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ناصرعلی سعادت با اشاره به برنامه ریزی برای تشویق بازگشت نخبگان ایرانی که در خارج از کشور حضور دارند، اظهار داشت: بسیاری از فارغ التحصیلان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) برای بازگشت به ایران با مشکلاتی از جمله نظام وظیفه و جذب در بازار کار و بیمه مواجه هستند.
وی با بیان اینکه با رایزنی صورت گرفته با معاونت علمی فناوری رئیس جمهور و بنیاد ملی نخبگان، برای حل این مشکلات احتمالی، توافق کرده ایم، ادامه داد: تسهیل برگشت ایرانیان مقیم خارج از کشور که در حوزه ICT فعال هستند در دستور کار قرار دارد و بیشترین تمرکز روی مشکل نظام وظیفه و سربازی آنها است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای با بیان اینکه موضوع جذب نخبگان صنعت ICT و کمک به تشکیل کسب و کارهای نوپا با این تفاهمنامه قابل حل است، گفت: در این زمینه در راستای تشویق نخبگان صنعت ICT برای بازگشت به کشور، پرتالی ایجاد شده تا کسانی که قصد بازگشت به کشور دارند و با مشکلاتی مانند سربازی و استخدام مواجه هستند بتوانند شرایط خود را اعلام کرده و شرکتهای متقاضی جذب این نیروها نیز نیازمندی تخصصی خود را از این طریق اعلام میکنند.
وی تاکید کرد: بیشترین مشکل نخبگان صنعت ICT در خارج از کشور مربوط به خدمت نظام وظیفه است و این نخبگان آنطور که باید برای حمایت مالی و بیمه نگران نیستند.
سعادت همچنین از همکاری برای راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری در جهت توسعه صادرات با همکاری دانشگاه صنعتی شریف خبر داد و گفت: با ایجاد این صندوق تامین مالی، موضوع حمایت از کسب و کارهای نوپا و جذب سرمایه گذاری در استارتاپها دنبال میشود.
والله مشکل سربازی علاوه بر نخبگان باید به اقایی هم هفت هشت سال در علم پزشکی تحصیل میکنه یا افرادی که برای خدمت به کشور عمر خود را صرف علم می کند باید حل بشه !!!
ولی کو گوش شنوا متاسفانه بعضی از مسئولان کاری به علم و مردم ندارند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
ولی کو گوش شنوا متاسفانه بعضی از مسئولان کاری به علم و مردم ندارند.