آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۶۶۵

ارتباط کُردهای عفرین با مرز سوریه قطع شد

با اتصال مناطق تحت کنترل عملیات شاخه زیتون در اطراف شهر عفرین، ترکیه توانست ارتباط کُرد‌های این شهر را با مرز سوریه قطع کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نیرو‌های ارتش ترکیه با کمک همپیمانان خود در جریان عملیات شاخه زیتون در شمال سوریه، ارتباط زمینی شبه‌نظامیان کُرد با مرز سوریه را قطع کردند.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» با اتصال مناطقی که در حاشیه عفرین به کنترل نیرو‌های ترکیه درآمده، ارتباط کُرد‌های این شهر با مرز ترکیه-سوریه قطع شد.

روز دوشنبه همچنین یگان‌های ویژه پلیس و ژاندارمری ترکیه برای آغاز مرحله شهری عملیات شاخه زیتون، از طریق گذرگاه‌های مرزی «حصه» در استان «ختای» و «گل‌بابا» در استان «کیلیس» وارد منطقه عفرین در شمال سوریه شدند.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز جمعه گفته بود تا کنون ۴۱۵ کیلومتر مربع از منطقه عفرین به کنترل نیرو‌های ترکیه و همپیمانان آن درآمده و ۱۰۰۰ روستا را از کنترل کُرد‌ها خارج کرده‌اند.

آنکارا که از چندین ماه قبل تهدید به اجرای عملیات نظامی جدید در شمال سوریه علیه شبه‌نظامیان کُرد در این منطقه می‌کرد، بعد از اعلام تصمیم آمریکا برای ایجاد ارتش کُردی ۳۰ هزار نفری در سوریه، مجاب به آغاز آن شد.

ترکیه، حمله به عفرین در حلب در شمال غرب سوریه را از ۲۰ ژانویه آغاز کرد؛ زمانی که با توپخانه مواضع نیرو‌های کُرد در ریف حلب شمالی و غربی را هدف گرفت.

ترکیه شاخه زیتون را از جهت امنیت خود و تاثیر در ژئوپلتیک منطقه حیاتی می‌داند. اما این تفکر برای این کشور هزینه نیز داشته است. شلیک شدن بیش از ۹۰ راکت توسط ی. پ. گ. طی دو هفته به جنوب ترکیه باعث کشته و زخمی شدن بیش از ۱۲۰ نفر شده است. همچنین تا کنون ۳۲ نظامی ترکیه کشته و بیش از ۱۸۰ نفر زخمی شدند.

در عرصه میدانی ترکیه عملا تا کنون به غیر از حملات هوایی و توپخانه‌ای نتوانسته موفقیت چندانی در جبهه عفرین به دست بیاورد و فعلا در حد اشغال چند تپه و روستا پیشرفت داشته است. حملاتی که به گفته مقامات کُرد، علاوه بر آوارگی چند هزار نفر، ۱۵۰ غیرنظامی را به کام مرگ کشانده و ۳۰۰ مجروح برجای گذاشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار