آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۷۱۴
گزارش/

اظهارات فرزام معینی برای جلب رضایت اربابانش بود/ تولد دانشجویان ضدانقلاب از دل تشکل‌های یکبارمصرف!

اخیرا موضوعی که توجهات دانشگاهیان را جلب کرده، اظهارات دانشجویی به نام فرزاد معینی است که مقابل چشمان دشمنان این مرز و بوم علیه کشورش سخن می‌گوید.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-مهدیه حسینی نسب؛ بعد از شکل‌گیری دولت اصلاحات شاهد شدت گرفتن ایجاد تشکل‌های دانشجویی یک‌بار مصرف و دولت ساخته بودیم، تشکل‌هایی که بیشتر آن‌ها در یک دوره خاص با اهداف مشخصا انتخاباتی و حمایتی از دولت وقت تشکیل شدند و بعد از انتخابات و تغییر دولت هم دست از کار کشیدند.

در دل این تشکل‌های یک بار مصرف دانشجویانی وجود داشتند که گاه به دلیل اظهارات هنجارشکنانه و مطالب کذب مورد توجه رسانه‌های معاند و ضدانقلاب قرار گرفتند و برخی از آن‌ها هم بعد از اینکه اقداماتی را علیه نظام انجام دادند به خارج از کشور گریختند.

اخیرا موضوعی که توجهات دانشگاهیان را بخود جلب کرده اظهارات دانشجویی به نام فرزاد معینی است که در یک کشور بیگانه و در مقابل چشمان دشمنان این مرز و بوم به جای اینکه مقتدرانه بایستد و از کشور و نظامش دفاع کند، سرخم می‌کند و علیه انقلابی که توسط مردم کشورش و با ریختن خون هزاران شهید ایجاد شده، سخن می‌گوید.

فرزام معینی یکی از دانشجویانی است که از همین تشکل‌های یک‌بار مصرف فعالیت خود را در دانشگاه آغاز کرد. وی دانشجوی رشته فقه و حقوق دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بود که اخیرا با حضور در نشست سازمان منافقین در برلین مطالبی را علیه نظام و حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بیان کرد و البته اگر چه این مطالبرای خیلی‌ها تازگی نداشت ولی یکبار دیگر باعث شد نام فرزام معینی در میان اخبار و وقایع مطرح شود.
 
بخشی از صحبت های فرزام معینی را در فیلم زیرمشاهده کنید:
 
کد ویدیو

معینی در سال ۸۸ هم علیه نظام و انقلاب اقداماتی را انجام داد و در اغتشاشات بعد از انتخابات ریاست جمهوری در این سال مشارکت داشت که به همین دلیل هم بازداشت شد.
معینی در سال ۸۸ هم علیه نظام و انقلاب اقداماتی را انجام داد و در اغتشاشات بعد از انتخابات ریاست جمهوری در این سال مشارکت داشت که به همین دلیل هم بازداشت شد.
 
 
 
 
 

وی در نتیجه ساختارشکنی و فعالیت‌های غیرقانونی خود، سال ۸۹ از دانشگاه اخراج و چند سال هم از تحصیل محروم شد ولی گویا بازداشت و محرومیت از تحصیل هم نتوانست این دانشجوی هنجارشکن را به مسیر درست بازگرداند.

سال  ۹۲ با پیروزی دولت حسن روحانی و بازگشت برخی از اساتید و دانشجویان مسئله دار به دانشگاه، فرزام معینی هم مجددا وارد دانشگاه شهید مدنی آذربایجان شد و در رشته فقه و حقوق ادامه تحصیل خود را از سر گرفت.

وی در این زمان انجمن اصلاح طلب دانشگاه را تشکیل داد تا بتواند مجددا به فعالیت‌های ساختارشکنانه خود در قالب این انجمن ادامه دهد.

  تلاش معینی برای جلب توجه و رضایت رسانه‌های معاند و دشمنان انقلاب
 
هادی آتین، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید مدنی در این رابطه به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: هر برنامه سیاسی که در دانشگاه به واسطه هر تشکل و جمعی برگزار شود معینی مشتاق و پای ثابت دیده شدن و حرف زدن بود.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید مدنی تصریح کرد: سیاه نمایی، تفرقه افکنی مذهبی و قومی، تبلیغ مستقیم و غیر مستقیم عقاید مارکسیستی، اتهام‌های ناروا و غیر منصفانه به نهاد‌های رسمی نظام و خلاصه مخالفت علنی با اصل و حاکمیت نظام مضمون از سخنانی بود که معینی همواره به آن می‌پرداخت.

هادی آتین تاکید کرد: معینی این مواضع و سخنان را با چاشنی تحریک احساسات دانشجویان همراه می‌کرد و با جو دادن به فضا، تمام تلاشش را می‌کرد تا در رسانه‌های معاند مطرح شود و تا حدودی نیز موفق هم شد و توانست اعتماد اربابانش را جذب کند و بالاخره آن چیزی که ما از قبل پیش بینی اش را داشتیم اتفاق افتاد.

این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: سوال ما از دستگاه‌های اطلاعاتی کشور این است که آیا اشرافی از قبل نسبت به این شخص بوده است یا خیر؟ آیا از حضور چند ماه پیش او در کشور‌های همسایه که محلی مستعد برای تربیت جاسوس است خبردار بودند؟ آیا می‌دانستند که چند روز قبل از اغتشاشات اخیر او از پل طبیعت تهران با خواندن شعر‌هایی به اصطلاح آزادی خواهانه و تحریک آمیز و شعار‌های علیه نظام و ولایت فقیه در فضای مجازی سعی در تحریک جوانان و مردم را داشت؟

وی گفت: نکته جالب توجه دیگر در این مورد و قضایای مشابه، استعداد و پتانسیل مناسب جریان به اصطلاح اصلاح طلب در کشور است برای پروراندن ضد انقلاب‌ها و منافقینی، چون معینی، از احمد باطبی و مسیح علینژاد تا بزرگترهایشان اکبر گنجی همه از این گماشند که درجات و مراحل اصلاح طلبی شان را در ایران سپری کردند تا به ضد انقلابی و پناهند‌گی به آغوش انگلیس و رجوی رسیدند.

هادی آتین اظهار داشت: باقی ماندگان آن ملعون که امروز از او اعلام برائت می‌کنند، همان‌هایی که برای حرف‌هایی که معینی در آلمان زد اینجا در دانشگاه شهید مدنی کف و سوت می‌زدند و ذوق مرگ می‌شدند مطلع باشند که اوج شکوفائی شان فرزام معینی است.

 افزایش تعداد تشکل‌های یکبار مصرف در دولت یازدهم
 
همانطور که هم دانشگاهیان فرزام معینی می‌گویند او همواره تلاش داشته تا بتواند نظر دشمنان انقلاب را جلب کرده و آمادگی خود را برای همکاری و همراهی با ضد انقلاب اعلام کند.
 
وی پیش از انتخابات ریاست جمهوری اخیر در مراسم سخنرانی حسن عباسی در دانشگاه، بدون اجازه پشت تریبون می‌رود و به نظام جمهوری اسلامی، مدافعین حرم و مقدسات دینی توهین می‌کند.

معینی پرورش یافته تشکل‌هایی است که مقام معظم رهبری نیز نسبت به خطر آفیرن بودن آن‌ها هشدار می‌دهند و از تاسیس چنین تشکل‌هایی گلایه می‌کنند؛ ولی با این حال می‌بینیم که مسئولان آموزش عالی آنچنان که باید توجهی نمی‌کنند و حتی می‌بینیم در دولت یازدهم علیرغم مخالفت‌های نهاد رهبری در دانشگاه‌ها برای ایجاد یک اتحادیه اصلاح طلب به هر طریق ممکن اصرار می‌ورزند.

سیدضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و سرپرست سابق وزارت علوم بار‌ها اعلام کرده بود که «تعداد تشکل‌های دانشجویی در دولت یازدهم به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرده است»؛ این اظهارات در حالی است که دانشجویان انقلابی همواره از سنگ‌اندازی‌های مسئولان آموزش عالی و دانشگاه‌ها برای ایجاد تشکل دانشجویی انقلابی گلایه می‌کنند.
 
با این حال به راحتی متوجه می‌شویم تشکل‌هایی که در دولت یازدهم تاسیس شده‌اند و در حال تاسیس هستند بیشتر از همان تشکل‌هایی‌اند که تاریخ مصرف دارند.

شاید اگر بخواهیم خوشبینانه نگاه کنیم، باید بگوئیم دولت از تاسیس این تشکل‌های دانشجویی بیشتر برای اهداف انتخاباتی استقبال می‌کند و البته برای اینکه در دانشگاه‌ها تربیونی برای حمایت بی، چون و چرا از دولت وجود داشته باشد؛ ولی اگر دوراندیشی داشته باشیم، متوجه خواهیم شد اکثر دانشجویانی که در این تشکل‌های یکبار مصرف فعالیت می‌کنند در نهایت به مهره‌ای برای دشمنان و عناصر ضد انقلاب تبدیل خواهند شد.

ماجرای اظهارات فرازم معینی هشداری است برای مسئولان آموزش عالی تا با دقت بیشتری به عمق ماجرا نگاه کنند و مطمئن باشند این روند نه قبل از اینکه به نفع نظام و انقلاب نباشد بیشتر به مدیران و دولت ضربه خواهد زد.

امیدواریم مسئولان وزارت علوم تدابیری اتخاذ کنند که شاهد این  چنین اتفاقاتی نباشیم...
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار