آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۹۷۲

دلار آجیل و خشکبار را هم گران کرد

با نوسان قیمت دلار در ماه های اخیر و مشکلات پیش آمده در خرید و فروش این ارز پرتقاضا بازار آجیل و خشکبار شب عید نیز تحت تاثیر قرار گرفت و آرامش را از این بازار ربود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، آجیل شب عید به عنوان یکی از اقلام ضروری در سفره هفت سین به حساب می‌آید از این رو تقاضا برای آن افزایش می‌یابد. محصولات رنگارنگ و خوشمزه‌ای که رنگ و لعابی دیگر به سفره‌ها و ایام آغازین سال نو می‌دهد.

این محصول در چند سال گذشته افزایش قیمت‌های قابل توجهی را پشت سر گذاشته و در برخی اوقات آجیل و خشکبار را به کالا لوکس تبدیل کرده است.

امسال نیز نوسانات نرخ دلار بهانه را به دست سودجویان برای افزایش قیمت داده تا جایی که مغازه داران نیز گا‌ها برای خرید اجناس خود با مشکل رو به رو هستند.

گزارش‌های میدانی خبرگزاری میزان از بازار این روز‌های آجیل و خشکبار گویای آن است که طی ۱۰ روز گذشته حدود ۱۰ درصد بر روی قیمت‌ها رفته که این افزایش بر روی اقلام وارداتی به وضوح مشخص است.

فروشنده آجیل و خشکباری که در مرکز شهر تهران مشغول به فروش کالا‌های خود بود در توضیح بازار این روز‌های این صنف گفت: خرید و فروش آجیل هنوز از سوی خانوار آغاز نشده و تنها تکاپوی آن را در بازار مرکزی آجیل فروشان می‌توان دید.

وی با اشاره به اینکه محصولات وارداتی همچون بادام هندی، فندوق، بادام، بادام کاغذی، تخمه کدو خارجی در روز‌های گذشته افزایش قیمت داشته، اعلام کرد: این افزایش قیمت تاثیر خود را بر روی سایر انواع دیگر خشکبار و آجیل همچون پسته نیز گذاشته است.

این مرد جوان در ادامه بیان کرد: ما به صورت روزانه و یا ساعتی شاهد تغییر قیمت هستیم و منتظریم ببینیم شرایط بازار به کدام سمت و سو سوق پیدا می‌کند.

قیمت آجیل و خشکبار‌های پرتقاضا سطح شهر نشان دهنده قیمت‌های به این صورت است:

آجیل مخلوط تبریز شامل بادام، پسته، فندوق، بادام کاغذی و کدو مرمری به ازا هر کیلوگرم ۵۸ هزار تومان، آجیل چهار مغز شامل بادام هندی، پسته، بادام و فندوق به ازا هر کیلوگرم ۸۲ هزار تومان، پسته اکبری بو داده به ازا هر کیلوگرم ۷۸ هزار تومان، پسته خام به ازا هر کیلوگرم ۷۹ هزار تومان، پسته بو داده به ازا هر کیلوگرم ۷۹ هزار تومان، مغز فندوق بو داده به ازا هر کیلوگرم ۶۴ هزار تومان، تخمه کدو گوشتی به ازا هر کیلوگرم ۳۰ هزار تومان، مغز بادام خام به ازا هر کیلوگرم ۶۷ هزار تومان، کشمیش سبز به ازا هر کیلوگرم ۱۶ تومان و توت خشک به ازا هر کیلوگرم ۷۰ هزار تومان تعیین شده است.

تحت این شرایط باید منتظر ماند و دید روز‌های پایانی سال برای این قلم کالا پرمصرف چه تدابیری اندیشیده می‌شود تا مردم درهنگام خرید با مشکل و قیمت‌های متنوع رو به رو نشوند.
 
میزان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار