آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۰۶۰

ارتقای استاندارد، حلقه مفقوده توسعه صادرات

توسعه صادرات، نیازمند مبادلات ارزی و تسهیلات بانکی و البته ارتقای استاندارد محصولات است.
به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حسین عزیزی، رئیس انجمن صنایع غذایی کشور در گفت و گو با برنامه «نیم نگاه» شبکه رادیویی سلامت از تولید یکصد میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور طی یک سال خبر داد و افزود: ارزش صادرات این محصولات، حدود یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار است.
عزیزی، با اشاره به این که بخشی از محصولات کشاورزی به صورت خام صادر می‌شود، گفت: کاربرد صنعتی محصولات کشاورزی در شیرینی سازی و تهیه کمپوت و کنسرو و روغن و فرآورده‌های آردی و حتی تولید محصولات لبنی است.
وی همچنین از صادرات ۵۷۰ میلیون دلار محصولات لبنی خبر داد و تصریح کرد: توسعه کشور‌های هدف، نیازمند مبادلات ارزی، تسهیلات بانکی و همچنین ارتقای استاندارد محصولات است.
عزیزی، با بیان اینکه صادرات مواد غذایی از ایران حدود سه میلیارد دلار است، گفت: به گفته کارشناسان، صادرات محصولات غذایی را می‌توان به یکصد میلیارد دلار افزایش داد؛ در حالی که میزان فعلی، یک چهارم این رقم است.
رئیس انجمن صنایع غذایی کشور درباره واردات فرآورده‌های کشاورزی اظهارداشت: این اقلام، شامل ذرت دامی و سویا و برنج و گندم و چای و شکر و گوشت است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار