آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۸۹۰۱
مدیر مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور:

تاثیر برگزاری رویداد اینوتک سلامت در حوزه صنایع غذایی

مدیر مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره بهبرگزاری رویداد اینوتک سلامت گفت: سال 97 سال حمایت از تولید ملی بوده که برگزاری اینوتک سلامت نیز گامی خواهد بود که کارآفرینان مورد حمایت هرچه بیشتر قرار گیرند.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر مهدی فرهودی در آستانه برگزاری رویداد اینوتک سلامت، اظهار داشت: این رویداد شبکه‌ای برای ارتباط هسته‌های فناورانه، سیاست‌گذاران حوزه تغذیه و صنایع غذایی و سرمایه گذاران و مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری فراهم می‌کند.

وی افزود: امروزه بسیاری از فناوران در حوزه تغذیه و صنایع غذایی مشغول بوده و برگزاری این رویداد کمک می‌کند که مشکلات و چالش‌ها یی که در پیشبرد اهداف خود دارند با حضور مسئولان و دست‌اندرکاران مربوطه درمیان گذاشته شود.

مدیر مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور ادامه داد: امروزه شرکت‌های زیادی در ارتباط با موضوع ایمنی و امنیت مواد غذایی فعالیت می‌کنند که "امروزه مهمترین چالش کارآفرینان در این حوزه تامین بازار بوده و بسیاری از محصولات در بازاریابی مشکل دارند "که برگزاری این رویداد شرایطی را فراهم می‌کند که محصولات تولید شده توسط کارآفرینان در نمایشگاه‌های جانبی رویداد اینوتک معرفی شوند.

فرهودی اضافه کرد: از طرفی کارآفرینان این حوزه برای اینکه محصولات خود را تجاریسازی کنند نیاز به سرمایه‌گذاری دارند که این رویداد شرایط را برای این مساله فراهم می‌سازد؛ همچنین مساله دیگر در کارآفرینی حوزه غذا موضوع مجوز‌ها است در این شرایط لازم برای اخذ مجوز‌ها جهت تجاری‌سازی محصولات از طریق ارتباط و مذاکره با سیاست‌گذاران صنعت غذا آشنا می‌شوند.

مدیر مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بیان داشت: همچنین دراین رویداد امکان ارائه مشاوره‌های عمومی، علمی و تخصصی به کارآفرینان فراهم شده ومی‌توانند با کارشناسان مربوطه این اقدام را انجام دهند.

عضو کارگروه علمی رویداد اینوتک سلامت گفت: مرکز رشد انستیتو تحقیقات صنایعغذایی کشور فعالیت خود را از شهریور سال ۹۵ آغاز کرده که در این مدت ۲۵ واحد فناوری از طریق کمیته‌های جذب در این مرکز پذیرش شده‌اند. این مرکز به صورت تخصصی فعالیت خود را در حوزه تغذیه و صنایع غذایی شروع کرده و هدف اصلی آن محصولات سلامت محورتولید می‌کنند از اهداف راه‌اندازی این مراکز است؛ کارآفرینان این مرکز تیم‌های دانشجویی، اعضای هیات علمی، شرکت‌های نوپا و واحد‌های تحقیق و توسعه شرکت‌های بزرگ هستند.

فرهودی ایجاد شبکه‌ای در خلق زیست بوم کارآفرینی را از مهمترین اهداف برگزاری رویداد اینوتک برشمرد و گفت: این شبکه شامل فناوران، کارآفرینان حوزه سلامت غذا، شتاب‌دهنده‌ها، مدیران و صاحبان صنایع است.

وی بیان داشت: این رویداد فرصت خوبی برای معرفی محصول بوده تا فناوران محصولات خود را در حضور سرمایه‌گذاران معرفی کنند و هسته‌های نوپا و شرکت‌ها شرایطی برایشان فراهم می‌شود که قبل از ظهور مستقل در کشور درمعرض قضاوت و داوری اولیه از جانب متخصصان، صاحبان صنایع، حامیان مالی، سرمایه‌گذاران و سیاست‌گذاران قرار گیرد.

فرهودی در پایان خاطرنشان کرد: سال ۹۷ سال حمایت از تولید ملی بوده که امیدواریمبرگزاری رویداد اینوتک سلامت نیز گامی موثر برای حمایت هرچه بیشتر کارآفرنان باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار