کد خبر:۶۷۶۹۳۴

احتمال شیوع تب مالت در با نجوشاندن لبنیات

عزیزی گفت: استفاده از شیر‌های نجوشیده در تولید پنیر تبریزی و بستنی‌های کیلویی و قیفی دستگاهی، ویروس تب مالت را به افراد منتقل کرده و منجر به شیوع بیماری در شهر‌ها می‌شود.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از شیر‌های نجوشیده در تولید پنیر تبریزی و بستنی‌های کیلویی و قیفی دستگاهی، ویروس تب مالت را به افراد منتقل کرده و منجر به شیوع بیماری در شهر‌ها می‌شود.
 
محمدحسین عزیزی درباره هشدار نسبت به شیوع تب مالت در کشور گفت: مصرف لبنیات سنتی از جمله اصلی‌ترین عامل انتقال تب مالت است، بر این اساس استفاده از شیر‌های نجوشیده و پنیر‌های تولید شده توسط شیر باز و سنتی، ویروس تب مالت را منتقل کرده و فرد مصرف‌کننده را آلوده به بیماری می‌کند.
 
وی افزود: فصل بهار شرایط برای شیوع ویروس تب مالت فراهم است بنابراین رعایت نکات بهداشتی در این فصل امری ضروری است. این درحالی است که مصرف محصولات لبنی سنتی همچون پنیر تبریزی و شیر‌های کیلویی در شهرها، به عاملی برای انتقال بیماری از روستا‌ها به شهر‌ها تبدیل شده است.
 
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطرنشان کرد: نجوشاندن شیر محلی و مصرف آن در هر نوع فرآیند غذایی، ویروس تب مالت را به‌راحتی منتقل می‌کند. بنا بر این با حرارت دادن شیر در فرآیند تولید ماست، ویروس تب مالت از بین رفته و احتمال انتقال بیماری از طریق ماست کاهش می‌یابد.
 
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران اذعان داشت: با توجه به افزایش شیوع ویروس تب مالت در فصل بهار و هشدار‌های وزارت بهداشت نسبت به افزایش تعداد افراد مبتلا به این بیماری، توصیه می‌شود در شرایط فعلی از خوردن شیر، پنیر‌های باز و تبریزی، بستنی سنتی، قیفی دستگاهی و انواع اسکوپ‌ها خودداری شود.
 
منبع: میزان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار