بانک مرکزی گزارش هفتگی متوسط قیمت خُرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را اعلام کرد که براساس آن قیمت ۲ گروه افزایش، ۴ گروه کاهش و ۵ گروه ثابت ماند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، براساس اعلام بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی گروههای لبنیات، برنج، قند و شکر، چای و روغن نباتی در هفته منتهی به ۴ اسفند امسال نسبت به هفته قبل از آن ثابت بوده و قیمت گروههای تخم مرغ ۴.۹ درصد، گوشت قرمز ۰.۲ درصد افزایش یافته اند. همچنین در مدت مشابه قیمت گروههای حبوب ۰.۱ درصد، میوههای تازه ۱.۳ درصد، سبزیهای تازه ۲.۲ گوشت مرغ ۰.۵ درصد کاهش داشته اند.
لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت پنیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۰.۱ درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل ۴.۹ درصد افزایش داشت و شانهای ۱۲۶ هزار تا ۱۹۰ هزار ریال فروش میرفت.
برنج و حبوب در این هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب قیمت لوبیا چیتی معادل ۰.۵ درصد کاهش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری انار، انگور، هندوانه و موز عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشیها متفاوت بودند به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه میشد.
میوه فروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه بهای نارنگی، لیمو شیرین و انار هریک معادل ۱.۱ درصد و موز ۱.۷ درصد افزایش یافت ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۱.۱ درصد تا ۶.۶ درصد کاهش داشت.
در گروه سبزیهای تازه قیمت کدو سبز معادل ۰.۸ درصد و سبزیهای تازه برگی ۰.۳ درصد افزایش داشت، اما قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۴ درصد تا ۶.۴ درصد کاهش داشت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قیمت گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و بهای گوشت گوسفند معادل ۰.۳ درصد افزایش و قیمت گوشت مرغ نیز ۰.۵ درصد کاهش داشت.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.