کد خبر:۶۷۱۴۸۱
کارگران مشغول کارند؛

افتتاح مرکز بهداشتی که آماده بهره‌برداری نیست!/ دانشجویان دانشگاه مازندران بی‌تفاوت نباشند

دبیر روابط عمومی انجمن اسلامی دانشگاه مازندران گفت: مرکز بهداشتی_درمانی دانشگاه مازندران که با حضور مسئولان افتتاح شد، پس از یک هفته از افتتاح ...
پیمان ابراهیمی، دبیر روابط عمومی انجمن اسلامی دانشگاه مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، گفت: همانطور که همه‌ ما اطلاع داریم، یکی از معضلات کشور، پدیده‌ افتتاح‌های زودهنگام و پیش از تکمیل طرح‌ها بوده است.

 ابراهیمی خاطرنشان کرد: یکی از این موارد، افتتاح مرکز (بهداشتی_درمانی) دانشگاه مازندران است که پنجم اسفندماه امسال با حضور مسئولان استانی و دانشگاهی به صورت رسمی در این دانشگاه  افتتاح شد.
 
پس از گذشت یک هفته از افتتاح این مرکز مشاهده شد که تعداد بالایی از کارگران در این مجموعه مشغول ساخت و ساز و تعمیرات هستند و ساختمان این مرکز بهداشتی_درمانی غیرقابل بهره برداری بوده و هنوز مقداری از ساخت آن به اتمام نرسیده است.
 

وی تصریح کرد: اما پس از گذشت یک هفته از افتتاح این مرکز مشاهده شد که تعداد بالایی از کارگران در این مجموعه مشغول ساخت و ساز و تعمیرات هستند و ساختمان این مرکز بهداشتی_درمانی غیرقابل بهره برداری بوده و هنوز مقداری از ساخت آن به اتمام نرسیده است.
 
((فردا))افتتاح مراکز بهداشتی –درمانی دانشگاه مازندران که آماده بهرده برداری نیست!

دبیر روابط عمومی انجمن اسلامی دانشگاه مازندران بیان کرد: در همین راستا، بنده یادداشتی انتقادی نسبت به افتتاح زود هنگام این مرکز درمانی نوشتم که به سرعت در فضا‌های مجازی دانشگاه منتشر شد.

متن یادداشت به شرح ذیل است:

چرا موذن خواب است؟!
اول_افتتاح_کنیم_بعد_بسازیم.
 
همه‌ ما این جمله را از شهیدبهشتی شنیده ایم که: «دانشجو موذن جامعه است، اگر خواب بماند نماز امت قضا می‌شود»؛ حال که به وضعیت اجتماع نگاه می‌کنیم، مشکلات بسیاری می‌یابیم که از قضاشدن نمازها حکایت می‌کند.
 
گویا که دانشجو در خوابی عمیق به سر می‌برد، عده‌ای هم بیدارند و هرکاری که می‌خواهند، می‌کنند.

 به عنوان مثال، می خواهم در این یادداشت به مسئله‌ای که اخیراً در دانشگاه مازندران رخ داده است، بپردازم.
 
چندی پیش شاهد بودیم که مرکز اورژانس در این دانشگاه به سرعت ساخته و با حضور مسئولین افتتاح شد؛ این درحالی است که همواره مسئولان دانشگاه، در جواب مطالبات، نداشتن بودجه را علت حل نشدن مشکلات بیان کرده اند.

علاوه بر مشاهده‌ #تضاد (بودجه داریم_نداریم)، بخش طنز ماجرا اینجاست که چندیست مرکز اورژانس دانشگاه مازندران افتتاح شده است؛ اما هنوز ساخت آن به اتمام نرسیده و (کارگران مشغولِ کارند)؛ این تنها یک نمونه است.

 حال سئوال اینجاست چرا می‌گوییم ما دانشجویان خوابیم؟
 
روحیه مطالبه و پرسش گری در بین ما مرده است و نسبت به مسائل پیرامون بی تفاوت هستیم. شاهد بودم که دانشجویی در تربیون آزاد شرکت کرده و مشکل اساسی خود را نبود مکانی برای سیگار کشیدن در دانشگاه بیان می‌کند، یا دیگر دانشجویی که ضعف مسئولین را در ایراد گرفتن به شلوارِ پاره می‌داند.
 
روحیه مطالبه و پرسش گری در بین ما مرده است و نسبت به مسائل پیرامون بی تفاوت هستیم. شاهد بودم که دانشجویی در تربیون آزاد شرکت کرده و مشکل اساسی خود را نبود مکانی برای سیگار کشیدن در دانشگاه بیان می‌کند، یا دیگر دانشجویی که ضعف مسئولین را در ایراد گرفتن به شلوارِ پاره می‌داند.
 
در چنین شرایطی عجیب نیست که دانشجویان مطالبات اصلی خود را همچون پولی سازی دانشگاه، نبود سلف مناسب برای خوابگاه، مشکلات اموزشی و... فراموش کنند.
 
این است که مسئولین در فضا خمود و خسته دانشگاه هرطور که میل شریفشان می‌کشد، عمل می کنند. خواب عمیق جریان دانشجویی باعث می‌شود که در این حین اگر فریادی هم برآید صدایش به جایی نرسد و مسئله اصلی دانشگاه بشود ساخت مرکز اورژانس. آن هم چه مرکزی! مرکزاورژانسی که بعدافتتاح هم نمی‌شود، از آن بهره برداری کرد.

زمانی که دانشگاه و دانشجوی مملکت اینطور در خواب غفلت به سر می‌برد، نباید به مردم عادی که در باتلاق مشکلات عظیم اقتصادی فرو رفته اند و از بی عدالتی‌ها فساد‌ها بیکاری ها و... گله مندند؛ اما با وعده برگزاری کنسرت یا پخش فلان اهنگ در صدا و سیما مشکلاتشان به حاشیه می‌رود و درد خود را فراموش می‌کنند، خرده گرفت.»

در ادامه وی گفت: پس از انتشار این مطلب از دفتر رئیس دانشگاه با بنده تماس گرفته شد و خواستند که این یادداشت از کانال‌ها حذف شود و یا اینکه خود ما در این خصوص جوابیه صادر کنیم.
 
دبیر روابط عمومی انجمن اسلامی دانشگاه مازندران ادامه داد: بعد از مخالفت با این خواسته مسئولان، روابط عمومی دانشگاه مازندران جوابیه‌ای در این خصوص صادر کرد.

متن جوابیه دانشگاه به شرح ذیل است:

در پی درج مطلبی با عنوان: "چرا موذن خواب است؟! (اول افتتاح کنیم بعد بسازیم.) " به قلم "یک فعال دانشجویی/ فقه حقوق" در شبکه‌های مجازی، روابط عمومی دانشگاه مازندران، جوابیه‌ای صادر کرد.
 
از مدت‌ها پیش عدم دسترسی سریع به درمانگاه و بهداری برای دانشجویان دانشگاه مازندران و بویژه دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی، از دغدغه‌های مدیران و مسئولان دانشگاهی به شمار می‌رفت.
 
چه بسا زمان‌های بسیاری که دانشجویان عزیز بویژه در اوقات شبانگاه دچار بیماری و نارسایی‌های روحی و جسمانی شده و به سختی نسبت به انتقال ایشان به نزدیک‌ترین درمانگاه شهرستان که در مرکز شهر مستقر بوده و چندین کیلومتر با خوابگاه‌های دانشجویی فاصله داشته، مبادرت می‌شد.
 
بعد‌ها نیز طی قراردادی با شبکه‌ بهداشت شهرستان، یک دستگاه آمبولانس در زمان‌های خاصی در محل خوابگاه‌های دانشجویی مستقر شده تا اندکی از مشکلات موجود را برطرف نماید که آن هم به دلیل برخی مشکلات موجود، کفاف سرویس دهی مناسب تعداد دانشجویان مستقر در خوابگاه‌های دانشجویی را که بالغ بر ۴ هزار نفر هستند را نمی‌کرد.

تلاش‌ها و پیگیری‌هایی در این خصوص از دو سال قبل صورت گرفت و سرانجام با تدبیر مدیریت جدید دانشگاه، کلنگ پروژه‌ مرکز خدمات درمانی – بهداشتی دانشگاه به مساحت ۴۴۰ متر مربع و همچنین پروژه‌ی مرکز اورژانس دانشگاه مازندران به مساحت ۲۵۰ متر مربع در فروردین ۱۳۹۶ به زمین زده شد و همگان شاهد بودند که این دو پروژه‌ی عظیم در کمتر از یک سال به بهره برداری رسید.

حتما عزیزان مستحضر هستند که در پروژه‌هایی از این دست، ساخت ساختمان مرکز برعهده‌ی ما بوده و تجهیز امکانات و تامین نیروی انسانی آن برعهده‌ی دانشگاه علوم پزشکی استان می‌باشد. کلیه‌ی امور محوله‌ی دانشگاه مازندران در این پروژه به انجام رسیده است. هم اکنون مرکز اورژانس ۱۱۵ دانشگاه مازندران آماده فعالیت می‌باشد و منتظر تامین نیرو، آمبولانس و سایر تجهیزات مورد نیاز از سوی دانشگاه علوم پزشکی هستیم.

مرکز خدمات درمانی – بهداشتی دانشگاه نیز آماده‌ی فعالیت می‌باشد. تعمیرات یا ساخت و ساز مورد اشاره در یادداشت مذکور مربوط به انجام مرحله پایانی محوطه و حیاط سازی می‌باشد. سایر امکانات و تجهیزات اداری و پزشکی مورد نیاز مرکز نیز همانگونه که در فوق اشاره شده است، از تعهدات دانشگاه علوم پزشکی است که در شرف انجام بوده و این مهم امری طبیعی می‌باشد.

سئوالی که در اینجا از این فعال دانشجویی دانشگاه باید پرسید آن است که: برای انجام کدام نیاز دانشجویی، آن هم به خاطر عدم اعتبار و یا فقدان مسائل مالی، کار مورد نظر انجام نشده است؟ حال آن که برطرف نمودن مشکلات و مسائلی که جمعیت پویا، فعال و سرزنده دانشجویی با آن مواجه بوده و هستند، همواره از دغدغه‌های مسئولان دانشگاهی بوده و سعی شده در حد توان مشکلات موجود به نحو مطلوبی برطرف شود و سئوال پایانی اینکه: آیا درمانگاه و اورژانس برای دانشجویان عزیز لازم نیست؟ آیا این مهم جزو ضروریات زندگی اشخاص به شمار نمی‌آید؟ اندکی تامل و انصاف آقای فعال دانشجویی رشته فقه حقوق!»

ابراهیمی اظهار داشت: در این جوابیه مسئولین دانشگاه  تلاش کردند با منحرف کردن ذهن دانشجویان، هدف این یادداشت را مخالفت با اصل افتتاح چنین مرکزی که به شدت مورد نیاز این دانشگاه است، بیان کنند.

وی در ادامه افزود: در این جوابیه  اعلام کردند که «تعمیرات و ساخت و ساز اشاره شده در یادداشت مربوط به محوطه وحیاط سازی این مجموعه بهداشتی و درمانی است و هم اکنون این مرکز بهداشتی آماده فعالیت بوده و منتظر تامین نیرو، و سایر تجهیزات مورد نیاز از سوی دانشگاه علوم پزشکی است.

دبیر روابط عمومی انجمن اسلامی دانشگاه مازندران تصریح کرد: اما در بازدیدی که از این مجموعه صورت گرفت، مشاهده شد، علاوه بر محوطه بخشی قابل توجه‌ای از تعمیرات و ساخت وساز مربوط به بنای اصلی مرکز بهداشتی_درمانی دانشگاه است و برخلاف گفته‌ مسئولان این مرکز هنوز آماده بهره برداری نیست.
 


در بازدیدی که از این مجموعه صورت گرفت، مشاهده شد، علاوه بر محوطه بخشی قابل توجه‌ای از تعمیرات و ساخت وساز مربوط به بنای اصلی مرکز بهداشتی_درمانی دانشگاه است و برخلاف گفته‌ مسئولان این مرکز هنوز آماده بهره برداری نیست.
این فعال دانشجویی مطرح کرد: ضمن بیان این مطلب که انتقاد اصلی یادداشت منتشر شده، افتتاح زود هنگام این مجموعه، قبل از تکمیل نهایی آن  بوده است و نه انتقاد به اصل ایجاد چنین طرح که  نیاز به آن به خوبی درک می‌شود.

ابراهیمی گفت: این نکته را یادآوری می‌کنیم که مطالبه و پرسش گری از حقوق محفوظ و غیر قابل انکار جنبش دانشجویی است و مسئولان باید توجه داشته باشند که همواره قشر دانشجو  چشم مردم دربررسی عملکرد مسئولین خواهند بود.
 
مرکز بهداشتی –درمانی دانشگاه مازندران افتتاح شده اما اماده بهربردای نیست/اول افتتاح کنیم بعد بسازیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار