آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۶۴۵

پوتین در سال ۲۰۱۴ دستور سرنگونی یک هواپیمای بمب‌گذاری شده را صادر کرده بود

رئیس‌جمهور روسیه در اظهاراتی اعلام کرد در سال ۲۰۱۴ دستور سرنگونی یک هواپیمای بمب‌گذاری شده بر فراز شهر سوچی را صادر کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مستندی اعلام کرد اندکی پیش از آغاز مراسم افتتاحیه رقابت‌های المپیک زمستانه سوچی در سال ۲۰۱۴ دستور سرنگونی یک هواپیمای مسافربری ترکیه را صادر کرده بود.

پوتین در مصاحبه‌ای ۲ ساعته به منظور تهیه یک مستند، این تصمیم را برملا کرد. او در این مستند اعلام کرد پیش از افتتاح مراسم مذکور، از مقامات امنیتی تماسی دریافت کرد که از خطر بمب‌گذاری در این هواپیما خبر می‌دادند. خلبان بوئینگ ۷۳۷-۸۰۰ متعلق به هواپیمایی پگاسوس ترکیه -که در حال پرواز از خارکیف در اوکراین به استانبول بود- گزارش داده بود یکی از مسافران بمبی به همراه دارد و از او خواسته هواپیما را در سوچی به زمین بنشاند.

در آن زمان، رئیس‌جمهور روسیه در مذاکره با ماموران امنیتی درباره چگونگی مدیریت این مسئله از آن‌ها پرسید فرآیند استانداردی که در چنین مواردی دنبال می‌شود، چیست؟ او در پاسخ شنید که راه حل اورژانسی این گونه اتفاقات سرنگون کردن هواپیما است. براساس اظهارات پوتین، او به افسران امنیتی گفت: «طبق برنامه عمل کنید».

هشدار اشتباه

تنها چند دقیقه پس از اینکه پوتین دستور سرنگون کردن هواپیمای مذکور را صادر کرد، تماس دیگری دریافت کرد که این ادعا اشتباه بوده است و مسافری که تهدید کرده بود بمبی در اختیار دارد، تحت تاثیر مشروبات الکلی بوده است.

هواپیمای مذکور ۱۱۰ مسافر داشت و مسیرش به سوی استانبول را ادامه داد. در آن زمان ۴۰ هزار نفر برای تماشای مراسم افتتاحیه رقابت‌های المپیک ۲۰۱۴ در سوچی گرد هم آمده بودند. «دمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین، روز یکشنبه اظهارات گفت: هشده در این مستند را تایید کرد.

اظهارات پوتین یک هفته پیش از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور -که خود در آن نامزد است- و چند ماه پیش از آغاز رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۸ منتشر شد. روسیه برای برگزاری رقابت‌های ۲۰۱۸، که در چند شهر آن برگزار می‌شود، در حال آماده باش امنیتی است.
برچسب ها:
پوتین روسیه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار