آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۳۶۳۷
سفیر اسبق ایران در پکن:

چین برای اجرای جاده ابریشم نوین نیاز جدی به ایران دارد

سفیر اسبق ایران در پکن با اشاره به اجرای جاده ابریشم نوین در قالب یک جاده - یک کمربند توسط چین گفت: ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی، اقتصادی و سیاسی اش، در تحقق این هدف مهم چین نقش زیادی دارد و پکن بدون مشارکت فعال تهران قادر به اجرای مناسب آن نیست.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، 'فریدون وردی نژاد' روز جمعه در انتخابات هیات مدیره اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم چین در پکن افزود: ایران و چین به همین دلیل به دنبال ایجاد یک رابطه نوین اقتصادی، سیاسی و استاندارد در خاورمیانه هستند تا بتوانند منافع بیشتری از این طرح کسب کنند.

او با اشاره به اینکه ایران نیز برای توسعه روابط سیاسی و تجاری خود علاقه‌مند به همکاری با چین است افزود: ایران به علت موقعیت سوق الجیشی خود دروازه ورود به اروپا و غرب آسیا است که چین به آن واقف است.

سفیر اسبق ایران در پکن گفت: بدون شک رهبران و دستگاه‌های دولتی و دیپلماسی هر دو طرف به دنبال توسعه روابط سیاسی و اقتصادی هستند.

وردی نژاد ادامه داد: ایجاد فضای همکاری دو طرفه، پشتیبانی و حمایت دولتی از روابط اقتصادی و تجاری بخش خصوصی، همراهی، همکاری و هم قدمی با تجار و سازماندهی اقدامات بخش خصوصی از راهکاری تقویت این ارتباطات است که باید از سوی دولتمردان و بخش خصوصی انجام شود.

وی روابط تجاری، همکاری‌های پروژه‌ای و سرمایه گذاری‌های مشترک بین دو کشور را سه راس روابط اقتصادی اعلام کرد و گفت: هم اکنون ایران و چین دو راس روابط تجاری و همکاری‌های پروژه‌ای را تحقق داده اند، اما خلاء سرمایه گذاری‌های مشترک بین این دو کشور احساس می‌شود.

سفیر اسبق ایران در پکن افزود: لازم است بخش خصوصی و دولتی هر دو کشور در این مسیر گام بردارند به طوری که دولت‌ها برای ارتقای روابط دیپلماسی و بخش خصوصی نیز برای افزایش همکاری‌ها تلاش کنند.

وردی نژاد نقش حمایتی و پشتیبانی دولت از این روند را الزامی اعلام کرد و گفت: دولت می‌تواند با توسعه روابط سیاسی، زمینه همکاری‌های اقتصادی را افزاش داده و ارتباطات را پایدارتر از گذشته کند.

به گفته وی فقدان گردش منظم و مرتب اطلاعات بین دولت و مردم هر دو کشور از مهمترین چالش‌های روابط بین ایران و چین است که در این خصوص نیز باید دستگاه دیپلماسی و تجار، اقدامات مشترکی انجام دهند.
در انتخابات اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم چین ۵ عضو اصلی این اتاق و یک عضو علی البدل و همچنین دو بازرس و یک عضو علی البدل انتخاب شدند.
در پایان این انتخابات آقایان حسن توانا، مهرداد توکلی، مجید شماعی زاده، حسن رضایی و ارسطو پور حیدری به عنوان اصلی اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم چین - پکن و آقای احسان توانا نیز به عنوان عضو علی البدل این اتاق انتخاب شدند.
همچنین در این انتخابات آقایان نوید مجلسی به عنوان بازرس اصلی و احمد یارمحمدی به عنوان عضو علی البدل بازرسی انتخاب شدند.
اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم چین با هدف حمایت از فعالیت‌های بازرگانی میان دو کشور ایران و چین و با رسالت توانمندسازی، فرصت سازی، کارآفرینی و ارزش آفـرینـی بازرگانان و نیز در راستای ارتقای سطح روابط اقتصادی، بازرگانی، صنعتی، خدماتی و ایجاد موازنه تجاری بین دو کشور ایران و چین تشکیل شده است.
این نهاد اقتصادی تنها تشکل رسمی و قانونی بازرگانان ایرانی مستقر در چین است که با تایید سفارت جمهوری اسلامی ایران به وزارت امور مدنی چین معرفی شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار