سرانجام شورای شهر تهران توانست از شلوغی شب عید و غفلت انقلابیون استفاده کند و نام خیابان نفت را به نام مصدق تغییر دهد.
محمد اسماعیلی دهقی، کارشناس مسائل رسانه در یادداشتی نوشت: از آنجایی که هزاران صفحه تاریخ را نمیشود در یک یاد داشت کوتاه خلاصه کرد تنها به بیان چند سوال و گزاره اکتفا میکنیم و دعوت میکنیم از اهل تاریخ و اهل تحقیق که به این گزارهها هم کمی توجه کنند.
قبل از هر چیز به رسم امانت داری لازم است دوستان شورای شهر تهران اسم خیابان را همان عبارت "میرزا محمد خان مصدق السلطنه" بگذارند تا با دیگر افراد تاریخ معاصر اشتباه گرفته نشود.
مصدق السلطنه یک شخص نیست بلکه یک نماد یک جریان سیاسی در کشور است که امام راحل صراحتا بیان میکند که ما از اینها سیلی خوردیم حال چه شده است که این جریان سیاسی که در کارنامه خود سازشکاری و خیانتهای بسیاری را ثبت کرده است مجددا مورد تکریم اقایان شورای شهر قرار گرفته است.
مصدق السلطنه ۸۷ سال عمر کرد در حالی که همه تنها به ۸ سال آخر عمر وی میپردازند و آن ۸۰ سال دیگر مغفول واقع شده است ۸۰ سالی که وی تمام قد در خدمت قاجار بوده است و کوچکترین اثری از مبارزه در آن یافت نمیشود.
آیا اولین بار بحث ملی شدن نفت در مجلس چهارم توسط اقای حائری زاده مطرح شد یا این که همان باور عمومی درست است که مصدق بنیان گذار ملی شدن نفت است؟
آیا این مصدق همان فردی نیست که وقتی برای اولین بار موضوع ملی شدن نفت توسط اقای حائری زاده مطرح شد با آن مخالفت کرد؟
اگر اسناد مربوط به فراماسونر بودن مصدق صحت دارد چرا کسی از آن صحبت نمیکند؟ نکند به جایی رسیده ایم که فراماسون بودن دیگر ننگ و عار نیست؟
چرا رهبر فرزانه انقلاب معتقد است نهضت ملی شدن صنعت نفت حرکت عظیمی بود که به وسیله روحانیت بیدار، مبارز ودر صحنه به وجود آمد و به وسیله ملی گراها سقوط کرد و به لجن کشیده شد؟
آیا نامه آیت الله کاشانی به مصدق در مورد قرییب الوقوع بودن کودتا توسط زاهدی و بی توجهی مصدق نسبت به این هشدار در تاریخ ثبت نشده است؟
به نظر میرسد یه جریانی در کشور به صورت خزنده، ولی پر کار دنبال زنده کردن خط سازشکاری و انحراف انقلاب از آرمانها و شعارهای اصلی است و تلاش موفقشورای شهر برای زنده نگه داشتن نام مصدق السلطنه تنها یکی از نشانههای این جریان خزنده است.ای کاش رسانه ملی این اتفاق نا میمون را دستمایهای قرار دهد برای این که با دعوت از مورخین و کارشناسان یک بار دیگر مسئله ملی شدن نفت، و دلایل کودتای ۲۸ مرداد و دیگر خیانتهای جریان ملی گرایی را مورد بحث قرار دهد.