کد خبر:۶۷۴۰۱۰
برای نخستین بار؛

بیش از ۴ هزار نفر در اردو‌های جهادی علوم پزشکی خدمات رسانی کردند

اولین گزارش فعالیت‌های جهادی دانشگاهیان علوم پزشکی برای نخستین بار توسط ستاد مرکزی فعالیت‌های جهادی دانشگاهیان وزارت بهداشت منتشر شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت (مفدا) دکتر محمد تاج فرد، دبیر ستاد مرکزی فعالیت‌های جهادی دانشگاهیان با اعلام این خبر گفت: این گزارش فعالیت‌های کانون‌های جهاد سلامت و گروه‌های جهادی وابسته به تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی و گروه‌های جهادی وابسته به بسیج جامعه پزشکی در ۶ ماهه اول سال جاری را اعلام کرده است.

وی گفت: در فصل اول این گزارش فعالیت‌ها و شناسنامه فعالان هر دانشگاه به صورت جداگانه با تصاویر مستند و آمار مربوطه منتشر شده است و در فصل دوم آمار فعالیت‌های جهادی دانشگاهیان وزارت بهداشت در ۶ ماهه اول سال جاری به صورت تجمیعی و کلی درج شده است.

تاج فرد با اشاره به این گزارش تعداد کل کانون‌ها و گروه‌های جهادی شناسایی شده در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: تا پایان شهریور ۱۳۹۶ تعداد ۱۱۲ کانون و گروه شناسایی شدند. تعداد کانون‌های جهادی قبل از ابلاغ اساسنامه تشکیل کانون‌های جهادی سلامت ۵ کانون بودند که بعد از ابلاغ این میزان به ۳۰ کانون رسید.

وی تعداد کل اردو‌های جهادی برگزار شده در این مدت را ۱۴۵ اردو عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۱۲۸ مورد درون استانی و ۱۷ مورد برون استانی برگزار شده است.

دبیر ستاد مرکزی فعالیت‌های جهادی دانشگاهیان آمار کل خدمت دهندگان در این اردو‌ها را ۴ هزار و ۵۱۵ نفر و تعداد کل خدمت گیرندگان را ۶۲ هزار و ۵۶۷ نفر ذکر کرد و افزود تعداد ۴۴ دستگاه کلینیک سیار دندانپزشکی در مرداد ماه ۹۶ به دانشگاه‌های علوم پزشکی واگذار شد که در این اردو‌ها مورد استفاده قرار گرفت و به ارائه خدمات دندانپزشکی در مناطق محروم پرداختند.

تاج فرد از تصمیم ستاد مرکزی فعالیت‌های جهادی دانشگاهیان مبنی بر انتشار دوره‌ای و منظم گزارش این فعالیت‌ها با هدف اطلاع رسانی از خدمات داوطلبانه سلامت و همچنین قدردانی از فعالان جهاد سلامت در آینده خبر داد و گفت: کتاب گزارش این فعالیت‌ها در آینده منتشر خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار