
مردم #پای_کالای_ایرانی ایستادهاند/ دولت با تنظیم تعرفه واردات به صف ملت بپیوندد
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو_ وحید بلالی، مدتی است که یک پویش به نام پای کار ایرانم تشکیل شده است که قصد دارد کالای ایرانی را به فروش برساند.
مدتی است که حمایت مردم از کالای ایرانی در فضای مجازی بیشتر شده و مردم هم پای کار این هدف آمده اند، قطعه قطعه خرید مردم دریای تولید ایرانی را بیشتر می کند، تولیدکنندگان هم به استقبال این طرح آمده اند و کیفیت را بسیار بالاتر برده اند، مردم و تولیدکنندگان به حمایت آمده اند، تنها مسئولین هستند که باید کمر همت را ببندند.
مردم از سودهای زیاد وام ها، تعرفه های اندک محصولات خارجی که مشابه داخلی دارند ناراحت هستند و می گویند دولت ارزشی برای تولید قائل نیست.
مردم و تولیدکنندگان می گویند دولت باید با تنظیم تعرفه واردات عرصه را برای عرضه کالای ایرانی در بازار فراهم کند تا سود تولید برای تولیدکنندگان و در اصل همه ایرانیان بیشتر شود.
تعرفه در ایران تنها مشکل تولیدکنندگان نبوده و این بحث در کشورهای خارجی باعث درگیری اقتصادی بین این کشورها شده است و این کشورها به صورت هوشمندانه تعرفه واردات را اعمال می کنند تا از تولید داخلی کشور خود حمایت کنند، مسئولان ما نیز باید با اعمال تعرفه های مناسب به حمایت از تولید داخل همت بگمارند.
در زیر تنها به یک موضوع از درگیری تعرفه ای بین کشورهای صاحب صنعت می پردازیم:
واکنش اتحادیه اروپا به افزایش تعرفه فولاد توسط آمریکا
رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا از اقدامات احتمالی تلافیجویانه بطور مشخص سخنی نگفت. اما گفته میشود که کارشناسان اتحادیه اروپا از ماهها پیش مشغول تهیهی فهرستی از محصولات آمریکایی هستند که قرار است به عنوان واکنشی علیه تصمیم دولت ترامپ مبنی بر وضع کردن تعرفهی گمرکی بر واردات فولاد و آلومینیوم، برای آنها عوارض گمرکی تازهای در نظر گرفته شود.
محصولاتی مانند موتورسیکلتهای "هارلی دیویدسون"، "بوربن ـ. ویسکی" و همچنین سیبزمینی و گوجهفرنگی وارداتی از ایالات متحده آمریکا مشمول چنین تعرفههایی خواهند شد. سسیلیا مالمستروم، کمیسر بازرگانی اتحادیه اروپا گفت که افزون بر این اقدامات، اتحادیه اروپا احتمالا به سازمان تجارت جهانی شکایت خواهد کرد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، پیشتر اعلام کرده بود که از این پس برای واردات فولاد ۲۵ درصد و برای واردات آلومینیوم ۱۰ درصد تعرفهی گمرکی وضع خواهد شد. به گفتهی رئیس جمهوری آمریکا، صنایع فولاد و آلومینیوم آمریکا دهها سال در نتیجهی "تجارت ناعادلانه" آسیب دیدهاند.
ترامپ در دیداری که با نمایندگان این صنایع در کاخ سفید داشت گفت که قصد او از این اقدام "حفاظت از محصولات خانگی در برابر رقبای ارزان خارجی" است. رئیسجمهوری آمریکا خاطر نشان کرد که این کشور از این طریق به "فرصتهای شغلی تازه و شرکتهای پرتکاپو" دست مییابد.
صنایع فولاد آلمان نیز به تصمیم ترامپ واکنش منفی نشان دادند. هانس یورگن کرکهوف، رئیس اتحادیهی اقتصادی فولاد آلمان گفت که ایالات متحده آمریکا با چنین اقدامی، قواعد سازمان تجارت جهانی را نقض میکند. او خواستار آن شد که اتحادیه اروپا با ابزارهایی که سازمان تجارت جهانی در اختیارش گذاشته، قاطعانه واکنش نشان دهد.
آلمان در میان کشورهایی که به ایالات متحده آمریکا فولاد صادر میکنند، در جایگاه هشتم قرار دارد. صادرت فولاد آلمان به آمریکا در فاصلهی زمانی ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ حدود ۴۰ درصد افزایش یافته است.
شما اصلا به فکر کیفیت و جان و مال مردم هستید ؟
یه بهانه پیدا کردن اونم حمایت از تولید ملی راه به راه بذارن رو تعرفه واردات؟
کی گفته شما باید همه چیز تولید کنید؟!
جمع کنید سالیانه هزاران نفرو میکشید با خودرو های بی کیفیت و بنجلتون به اسم حمایت از تولید ملی! جون مردم چی میشه؟!! جیبتونو با یه چیز دیگه پر کنید نه با کردن خون مردم تو شیشه با افزایش تعرفه واردات