کد خبر:۶۷۴۵۰۳

کشته‌شدن ۳۸ عضو پ. ک. ک. در حمله جنگنده‌های ترکیه به شمال عراق

ارتش ترکیه از نابودی 12 هدف و کشته شدن 38 عضو گروه تروریستی پ.ک.ک در حمله جنگنده‌هایش به شمال عراق خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش ترکیه در جریان عملیات برفراز آسمان عراق، 12 هدف از حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) در شمال این کشور را هدف قرار دادند.

ارتش ترکیه امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد این عملیات هوایی شامگاه سه‌شنبه علیه مواضع گروه تروریستی پ.ک.ک در منطقه «حاکورک» در شمال عراق انجام شد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» در جریان این عملیات، 12 هدف از گروه پ.ک.ک شامل سنگر، مخفی‌گاه، انبار مهمات و تجهیزات نظامی نابود شده و 38 تروریست کشته شدند.

ارتش ترکیه می‌گوید تروریست‌های پ.ک.ک قصد داشتند از مراکز مذکور، عملیاتی علیه نظامیان ترکیه در منطقه انجام دهند.

نیروی هوایی ترکیه از جولای 2015 و درپی شکسته شدن توافق آتش‌بس موقت بین آنکارا و پ.ک.ک، مواضع این گروه در شمال منطقه کردستان عراق و کوهستان قندیل را به تناوب بمباران می‌کند.

گروه پ.ک.ک که از نظر ترکیه، اتحادیه اروپا و آمریکا تروریستی شناخته می‌شود، بعد از شکستن توافق آتش‌بس با آنکارا، درگیری مسلحانه با دولت مرکزی ترکیه را از سر گرفت. طبق آمار دولتی، تا کنون بیش از 40هزار نفر در جریان عملیات‌های پ.ک.ک جان خود را از دست داده‌اند.

این حملات هوایی به مواضع پ.ک.ک در شمال عراق در حالی انجام می‌شود که ارتش ترکیه با کمک عناصر مسلح گروهک ارتش آزاد، عملیاتی را تحت نام «شاخه زیتون» در شمال سوریه و با هدف پاکسازی شهر «عفرین» از شبه‌نظامیان کُرد از 20 ژانویه 2018 آغاز کرده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار