کد خبر:۶۷۶۲۹۸
خبرگزاری رویترز:

واردات نفت هند از ایران دو برابر می‌شود

خبرگزاری رویترز روز جمعه به نقل از منابع آگاه هند گزارش داد که شرکت‌های دولتی پالایشگر نفت این کشور آسیایی قصد دارند تحت تاثیر مشوق‌های تهران، میزان واردات نفت خام خود را از ایران در سال جاری میلادی (۲۰۱۸) تا دو برابر افزایش دهند.
واردات نفت هند از ایران دو برابر می‌شود
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به این ترتیب سهم صادرات نفت ایران به هند به عنوان سومین وارد کننده بزرگ نفت جهان، افزایش خواهد یافت.

رویترز افزود: ایران به منظور حفظ مشتریان نفت خود در آسیا، شرایط بهتری نسبت به دیگر عرضه کنندگان نفت خاورمیانه مانند عربستان سعودی به آنان پیشنهاد می‌کند. تهران اخیرا تخفیفات حمل محموله‌های نفتی را برای شرکت‌های هندی که دومین مشتری بزرگ نفت ایران پس از چین به شمار می‌رود، برای خرید محموله‌های با حجم و میزان بالا، افزایش داده است.

به گفته دو منبع آگاه که به شرط ناشناس ماندن سخن گفتند، شرکت‌های دولتی پالایشگر نفت هند شامل پالایش و پتروشیمی منگلور، بهارات پترولیوم و هندوستان پترولیوم قصد دارند روزانه ۳۹۶ هزار بشکه نفت از ایران وارد کنند. این شرکت‌ها که در سال مالی گذشته روی هم رفته روزانه ۲۰۵ هزار و ۶۰۰ بشکه نفت از ایران وارد کرده‌اند، از اظهارنظر در این باره خودداری کردند.

بر اساس داده‌های دولت هند، ایران که پیش از تحریم ها، دومین عرضه کننده بزرگ نفت به هند بود، از هنگام لغو تحریم‌ها در سال ۲۰۱۶، به تدریج در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ در جایگاه سومین عرضه کننده نفت به هند پس از عربستان سعودی و عراق قرار گر فته است.

اطلاعات منابع آگاه نشان می‌دهد، ایران در اوایل سال ۲۰۱۷ تا فوریه ۲۰۱۸ همچنان سومین صادرکننده بزرگ عمده نفت به هند باقی مانده، اما عراق جایگاه عربستان را به عنوان عرضه کننده عمده نفت به هند، تصاحب کرده است.

به گفته یک منبع آگاه، مجموع خرید نفت خام هند از ایران ممکن است از ۶۰۰ هزار بشکه در روز فراتر برود، زیرا شرایط پیشنهادی ایران در مقایسه با دیگر تولید کنندگان نفت، بهتر است و کیفیت نفت خام ایران با تاسیسات پالایشی هند تناسب دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار