کد خبر:۶۷۷۴۰۵
وزیر خارجه روسیه:

پیش‌نویس قطعنامه برای تحقیق درباره حمله شیمیایی دوما را به شورای امنیت ارائه می‌کنیم

وزیر خارجه روسیه از اقدام کشورش برای ارائه پیش‌نویس قطعنامه‌ای به شورای امنیت برای بررسی حمله شیمیایی به دوما در سوریه خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که کشورش پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت ارائه خواهد داد تا به این وسیله حمله شیمیایی به دوما مورد بررسی قرار گیرد.

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت که کشورش هنوز پاسخی در زمینه تحقیق در زمینه استفاده از تسلیحات شیمیایی در این منطقه دریافت نکرده است.

این اقدام در شرایطی صورت می‌گیرد که غرب در پاره‌ای موارد انگشت اتهام در زمینه حمله شیمیایی در سوریه را به سمت روسیه نشانه گرفته است.

«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان امروز تهران و مسکو را متهم کرد که به مسئولیت‌های خود در سوریه عمل نکرده‌اند.

«اشتفان زایبرت» وزیر خارجه آلمان هم مدعی شد که دولت سوریه بدون کمک‌های ایران و روسیه نمی‌تواند اقدامات نظامی خود را ادامه دهد.

سازمان منع سلاح‌های شیمیایی (OPCW) روز گذشته اعلام کرد که این نهاد بین‌المللی درباره حمله شیمیایی در دومای سوریه تحقیق می‌کند.

امروز سه‌شنبه «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در بیانیه تازه خود درباره سوریه، تحقیق مستقل درباره گزارش‌های منتشر شده مبنی بر حمله شیمیایی در «دوما» را خواستار شد.

روز یکشنبه و در بحبوحه اتهام‌زنی‌ها به دمشق، دبیرکل سازمان ملل اعلام کرده بود که سازمان ملل نمی‌تواند صحت گزارش‌های خبری درباره حمله شیمیایی در «دوما» را تایید کند.

دوما آخرین پایگاه تروریست‌ها در غوطه شرقی دمشق است و با خروج تروریست‌ها از این شهر، کل منطقه غوطه شرقی در شرق پایتخت تحت تسلط ارتش سوریه قرار خواهد گرفت.

ادعای استفاده از سلاح شیمیایی توسط دولت سوریه در حالی صورت می‌گیرد که این کشور در سال ۲۰۱۳ تحت نظارت کشور‌ها و سازمان‌های بین‌المللی از جمله آمریکا و سازمان ملل، تمام سلاح‌های شیمایی خود را از بین برد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار