کد خبر:۶۷۷۵۳۸
قبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

ایجاد پژوهشگاه‌ها در ایران با بررسی دقیق صورت نگرفته است

رئیس پژوهشگاه مطالعات فرهنگی در علوم انسانی گفت: پژوهشکده‌ها باید گروه، هیئت علمی و استاد داشته باشند که در شرایط کنونی برخی از این موارد وجود ندارد.

 حسین علی قبادی رئیس پژوهشگاه مطالعات فرهنگی در علوم انسانی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ؛در خصوص نقص و ضعف پژوهشگاه ها اظهار کرد : اعتقاد من این است پژوهشگاه‌ها در ایران براساس مطالعه عمیق و صحیح صورت نگرفته است . عمده پژوهش‌ها پس از دوران انقلاب شکل گرفته است. در شرایطی که احساس می‌شد باید فعالیتی خارج از دانشگاه ها وجود داشته باشد پژوهشگاه ها ایجاد شد در صورتی که نمی‌دانستند سنگ بنای آن را چه گونه بگذارند.

رئیس پژوهشگاه مطالعات فرهنگی در علوم انسانی گفت: پژوهشگاه‌ها باید پژوهشکده داشته باشند و پژوهشکده‌ها باید گروه، هیئت علمی و استاد داشته باشند که در شرایط کنونی برخی از این موارد در پژوهشکده‌ها وجود ندارد و پژوهشگاه‌ها به صورت های دیگر اداره می‌شوند. این موارد مشکلاتی است که با آن‌ها مواجه هستیم که باید مسائل به صورت ریشه‌ای حل شود و پژوهشگاه‌ها را در سطح پژوهشکده‌های بین المللی رسانیم.

وی عنوان کرد:  پژوهشگاه مطالعات فرهنگی در علوم انسانی در صدد این امر است که تغییرات عمیقی  ایجاد کند تا پژوهشگاه ها به جایگاه اصلی خود رسند. پژوهشگاه مطالعات فرهنگی  در علوم انسانی  تنها مشکل ندارد؛بلکه در مواردی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی در علوم انسانی جلوتر است . در این زمینه دسته بندی و شناسایی صورت گرفته  و با دیگر روسا ارتباط برقرار شده  تا در وزارت علوم هم گسترش یابد . 

قبادی اظهار کرد: آئین نامه  ارتقایی تغییر یافته  از سال گذشته   تفاوت  چندانی ایجاد نکرده و  نمی توان با این شیوه انتظار خروجی دیگر  داشت .

وی در پایان با اشاره به سیستم آموزشی در مدارس گفت: دانش آموزان بعد از اتمام دوران تحصیل باید پژوهش محور باشند اما در شرایط کنونی این گونه نیست  و تفاوت ایران به عنوان کشور جهان سوم با دیگر کشور ها در این مورد است .
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار