مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان گفت: امروز فرصت تاریخی برای حوزهها و دانشگاه هاست که مبانی اقتصاد اسلامی، پیش نیازهای حمایت از کالا ایرانی و داخلی را تبیین کنند و به گفتمان عمومی تبدیل کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از اهواز، حجت الاسلام شفیعی مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه عصر امروز (چهارشنبه) گفت: امروز فرصت تاریخی برای حوزهها و دانشگاه هاست که مبانی اقتصاد اسلامی، پیش نیازهای حمایت از کالا ایرانی و داخلی را تبیین کنند و به گفتمان عمومی تبدیل کنند.
حجت الاسلام سید محسن شفیعی با اشاره به تشییع پیکر مدافع حرم سیدعمار موسوی در اهواز گفت: شهید موسوی شهید عرصه رویارویی با صهیونیسم و کفر جهانی هست و سند قطعی درستی حرکت انقلاب ما بود.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان ادامه داد: این شهید عزیز از مردم عرب خوزستان بود، خوزستان افتخار میکند به شهدای مدافع حرم، ۶۹ امین شهید استان ماست شهید موسوی، شهدای استان خوزستان نماد وحدت استان است، این شهدا پاسخی هستند به کسانی که با طرح مسائل قومی دامن زدن به اختلافها دامن میزنند.
وی گفت: در سال ۵۷ رفم و اصلاحی رخ نداده است بلکه یک انقلابی بود. حرف جدیدی به میان آمده است و آن هم نه شرقی و نه غربی آن هم در زمانی که دنیا در آن زمان یا شرقی بود و با غربی بود.
شفیعی ادامه داد: معنای این حرف این بود که ما حرف نو و نسخه جدیدی داریم. این حرف جدید هم هزینه دارد باید پای آن ایستاد. تعجب میکنم از کسانی که میگویند همه مسائل را ایدئولوژی نکنید، در پاسخ باید گفت که آیا دنیا و سایرین مسائل را غیر ایدئولوژی میبیند؟
مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان مطرح کرد: میگویند اقتصاد یعنی تعامل با دنیا، بسیار خوب، این چه تعاملی است که دنیا هر وقت خواست یک سری محدودیتها ایجاد میکند. ما باید در این دنیا روی پای خودمان بایستیم. این به معنای این نیست که با دیگران تعامل نمیکنیم بلکه به دیگران تکیه نمیزنیم.
وی افزود: بخش اول شعار ملت ما استقلال بود که اساس آن فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است. در حوزه استقلال فرهنگی امام خمینی (ره) ما میتوانیم را مطرح کرد.
حجت السلام شفیعی پیرامون تبیین شعار سال با بیان اینکه چند گروه موثر هستند گفت: اولین گروه، گروه نخبگان هستند که باید این را برای مردم تبیین کنند. چرا باید کالای خارجی یک فرهنگ و پوز باشد؟ باید نخبگان تلاش کنند که به بخشی از فرهنگ مردم تبدیل شود که مردم به کالا و مصنوعات ایرانی افتخار کنند و تا نخبگان وارد نشوند این حرکت تداوم و رشد پیدا نمیکند.
مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان ادامه داد: گروه دوم تولیدکنندگان هستند که باید سطح تولیدات را به گونهای افزایش دهند که میل بازار داخلی و البته فرامرزی به این محصولات و کالاها باشد که البته در برخی موارد همین گونه است.
وی ادامه داد: گروه سوم و مخاطب عمده سخنان رهبری در مورد حمایت از کالای ایرانی، آحاد مرد هست که باید وارد شوند و محصولات داخلی را مورد حمایت، تبلیغ کنیم.
حجت الاسلام سید محسن شفیعی در پایان گفت: امروز فرصت تاریخی برای حوزهها و دانشگاه هاست که مبانی اقتصاد اسلامی، پیش نیازهای حمایت از کالا ایرانی و داخلی را تبیین کنند و به گفتمان عمومی تبدیل کنند.