آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۸۵۰۷
عبدالعزیز النخاله:

سکوت جنبش دانشجویی در قبال جنایات اخیر صهیونیست‌ها جای تامل دارد

نماینده دانشجویان فلسطینی در ایران ازانفعال و عدم موضع گیری صریح و جدی جنبش دانشجویی در ایران و دیگر کشور‌های اسلامی در قبال جنایات اخیر صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین ابراز ناراحتی و گلایه کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالعزیز النخاله درباره تظاهرات بزرگ بازگشت و به شهادت رسیدن تعداد زیادی از فلسطینیان از سوی اشغالگران قدس شریف گفت: در چند هفته اخیر مردم فلسطین حرکت جدیدی علیه رژیم غاصب صهیونیستی را آغاز کرده اند که با عنوان راهپیمایی حق بازگشت به سرزمین های اشغالی بعد از 70 سال اشغال، شناخته شده است.

وی با اشاره به سکوت مجامع بین المللی و حقوق بشری در قبال جنایات صهیونیست ها در فلسطین اشغالی افزود: امروز شاهد سکوت همه ملت های جهان هستیم و متأسفانه جنبش دانشجویی هنوز در پشتیبانی راهپیمایی حق بازگشت حضور پیدا نکرده اند.

نماینده دانشجویان فلسطینی در ایران تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر به دلیل بروز جنگ در سوریه افکار عمومی و جنبش دانشجویی در دنیا سرگرم اخبار و فعالیت خرابکاری ترامپ علیه منطقه عرب واسلامی است.

منبع: ایسکانیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار