کد خبر:۶۷۸۶۰۷
سرسنگی:

ارتباط درستی بین فضای دانشگاهی و فضای حرفه‌ای هنر وجود ندارد/ ضرورت توجه دانشگاه‌ها به مسئولیت پذیری اجتماعی

معاون فرهنگی دانشگاه تهران بر ضرورت توجه دانشگاه‌ها به مسئولیت پذیری اجتماعی در جامعه تاکید کرد و گفت: متاسفانه ارتباط درستی بین فضای دانشگاهی و فضای حرفه‌ای هنر وجود ندارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجید سرسنگی در مراسم پایانی پنجمین دوره نمایشنامه‌خوانی مرکز تئاتر مولوی (یادمان زنده یاد، محمود استاد محمد) که با حضور استاد ناظر زاده کرمانی برگزار شد، گفت: باید بحث مسولیت‌پذیری اجتماعی و ارتباط با جامعه را جدی بگیریم و دانشجویان را به گونه‌ای هدایت کنیم که در کنار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی یاد بگیرند چگونه در جامعه نقش‌آفرینی کنند.

وی اظهار داشت: یکی از نکاتی که بسیار آزاردهنده است انفکاک فضای فرهنگی و هنری دانشگاه و جامعه از هم است. متاسفانه ارتباط درستی بین فضای دانشگاهی و فضای حرفه‌ای هنر وجود ندارد، به همین خاطر است که تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلان رشته‌های هنری ما جذب فضای حرفه‌ای هنری نمی‌شوند.

سرسنگی اضافه کرد:خیلی خوشحال هستیم که مرکز تئاتر مولوی بعد از فراز و نشیب‌های چند ساله‌ای که داشت، دوباره توانست به مسیر اصلی خود بازگردد و به عنوان یک مرکز فعال تئاتر دانشگاهی نقش خود را ایفا کند. این مرکز یک میراث برای دانشگاه تهران و تئاتر دانشگاهی کشور است.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران در ادامه تصریح کرد: از روزگاران دور بزرگوارانی تالار مولوی دانشگاه تهران را بنا نهادند و این مرکز نه فقط به عنوان یک ساختمان تئاتری، بلکه به عنوان یک فضای فعال تئاتری توانست در تمام این دهه‌ها جریان‌سازی تئاتر دانشگاهی را به عهده داشته باشد. امیدوارم در دوره‌ای که ما توفیق خدمت در این فضا را داریم بتوانیم چیزی به آن اضافه کنیم و این تالار را آن طور که شایسته است به افراد دیگر و نسل بعدی خودمان بسپاریم.

سرسنگی، با اشاره به آغاز جشنواره تئاتر دانشگاهی در دانشگاه تهران، اظهار کرد: مدت زیادی به برگزاری دوره جدید جشنواره تئاتر دانشگاهی باقی نمانده و طبیعتا مرکز تئاتر مولوی یک از مراکز مهمی است که در این جشنواره نقش‌آفرینی خواهد کرد. امیدوارم این حرکت ارزنده تئاتر دانشگاهی در قالب جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی امسال هم بتواند با توجه به حضور دانشجویان و دوستان خوب ما از دانشگاه تهران در کادر اجرایی این جشنواره، سهم خودش را در جشنواره تئاتر دانشگاهی کشور ایفا کند.

به گفته وی، بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران در دو بخش مناطق از سوم تا هفتم اردیبهشت در شهر بوشهر و با عنوان "خلیج فارس" و بخش سراسری و بین‌الملل از ۱۶ تا ۲۵ اردیبهشت ۹۷ در تهران برگزار می‌شود.

گفتنی است، در مراسم فوق به ترتیب اولویت، چهار گروه (حسین ملکی و وحید رهجو برای نمایشنامه مرزداران، امیرمهدی غرشی برای نمایشنامه زایش تلگرامی، مهدی ملکی برای نمایشنامه آقا ذبیح، ۴. حسین ناظمیان پور برای نمایشنامه مایکلفسکی) به عنوان آثار برگزیده پنجمین دوره نمایشنامه‌خوانی مرکز تئاتر مولوی انتخاب شده و با اهدای لوح، از آنان تقدیر به عمل آمد.

همچنین به سه گروه برگزیده این دوره از نمایشنامه‌خوانی (نمایش‌های: زایش تلگرامی، آقا ذبیح و مایکلفسکی)، که تاکنون در هیچ سالنی اجرای عمومی نشده‌اند، امکان قرار گرفتن مستقیم در بازبینی اجرا‌های عمومی مرکز تئاتر مولوی در سال ۹۷ بدون گذراندن مرحله بازخوانی آثار، داده می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار