کد خبر:۶۷۸۷۸۰
رنجبر:

قطار دانشگاه آزاد باید در ریل علم و فناوری حرکت کند/ تامین درصدی از درآمد دانشگاه با تجاری‌سازی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه درصدی از درآمد‌ها باید از محل تجاری‌سازی تامین شود، گفت: قطار دانشگاه آزاد باید در ریل علم و فناوری حرکت کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با تأکید بر اینکه پژوهش در مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی دارای جایگاه ویژه‌ای است، گفت: انتظارت و توقعات از معاونت پژوهش و فناوری به دلیل اهمیت فوق العاده آن بالا رفته و وظایف و تعهدات این معاونت نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

وی با بیان اینکه هر ساله ۹۰ درصد از درآمد دانشگاه از محل شهریه تأمین می‌شد، به تفاوت قابل ملاحظه بودجه سال ۹۷ در قیاس با سال‌های گذشته اشاره و تصریح کرد: براساس این بودجه بندی باید درصدی از درآمد دانشگاه آزاد اسلامی از محل تجاری سازی و فناوری تأمین شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی افزود: معاونان پژوهش و فناوری استان‌ها و واحد‌های دانشگاهی باید منابع درآمدی دانشگاه آزاد اسلامی را به سمت تجاری سازی سوق دهند و وابستگی این دانشگاه به شهریه را تا حد امکان کاهش دهند.

رنجبر با تأکید بر اینکه قطار دانشگاه آزاد اسلامی باید در ریل علم و فناوری حرکت کند، خاطرنشان کرد: ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی روی این موضوع تأکید ویژه دارند و پیگیر روند پژوهشی دانشگاه هستند.

وی با بیان اینکه نخبگان فاقد مدرک تحصیلی نیز جذب دانشگاه آزاد اسلامی می‌شوند، گفت: معاونت پژوهش و فناوری از تمامی افراد نخبه و پژوهشگر برای پیشرفت علم و فناوری و حل مشکلات جامعه دعوت به همکاری می‌کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: آن چیزی که اهمیت ویژه‌ای دارد و بار‌ها از سوی مقام معظم رهبری تأکید شده، ایجاد امید و انگیزه در بین جوانان، مردم و کشور است و ما وظیفه داریم با جذب نخبگان و ایجاد اشتغال و کارآفرینی در جامعه نا امیدی را از بین ببریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار