آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۱۷۷
وزیر دفاع آمریکا:

واشنگتن امیدوار است بشار اسد درس گرفته باشد

وزیر دفاع آمریکا به دنبال حمله سه‌گانه غرب به سوریه گفت، امیدواریم رئیس‌جمهور این کشور این بار پیام را گرفته باشد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رای الیوم، جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا روز سه شنبه در نشستی در سنای این کشور با اشاره به حمله سه گانه آمریکا و متحدانش به سوریه گفت: "واشنگتن امیدوار است بشار اسد، رئیس‌جمهور این کشور درس گرفته باشد! "

ماتیس و جوزف دانفورد، رئیس ستاد ارتش آمریکا با اعضای سنا و کنگره و با حضور نمایندگانی از وزارت خارجه و سازمان‌های اطلاعاتی این کشور جزئیات این حمله نظامی و استراتژی آمریکا در سوریه را مورد بررسی قرار دادند.

پل رایان، رئیس کنگره آمریکا هم از این حمله نظامی به سوریه حمایت کرده و آن را "اقدامی درست" خواند.

روز شنبه آمریکا، انگلیس و فرانسه حمله موشکی را به اهدافی در سوریه به بهانه حمله شیمیایی در دوما انجام دادند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار