آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۴۰۸

درخواست نتانیاهو از دیپلمات‌های خارجی برای محکومیت گسترده ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌گوید ایران دشمن مشترک اسرائیل و اعراب است و دیپلمات‌های خارجی مقیم سرزمین‌های اشغالی باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای خود، ایران را به صورت گسترده در مجامع جهانی محکوم کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سالروز تشکیل این رژیم از دیپلمات‌های خارجی مقیم سرزمین‌های اشغالی خواست که در حرکتی جمعی، در رسانه‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران موضع بگیرند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی این موضع خود را در دیدار با روسای هیئت‌های دیپلماتیک مقیم سرزمین‌های اشغالی، نمایندگان برخی کشورها در سازمان ملل، رهبران معنوی جوامع مسیحی، کنسول‌های افتخاری و وابستگان نظامی کشورها بیان کرد.

بنیامین نتانیاهو در برابر این جمع، رژیم صهیونیستی و حکام کشورهای عربی را در یک جبهه قرار داد و گفت: «ایران دشمن همه ماست؛ دشمن دنیای عرب و تمدن.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد که ایران در پی ایجاد امپراطوری در مطنقه غرب آسیا است و باید از همین ابتدای کار، در برابر تهران ایستاد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار