آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۵۲۸
نخست‌وزیر اسبق سوئد:

پیگیری سیاست تغییر نظام ایران، امنیت اروپا را هم به خطر خواهد انداخت

نخست‌وزیر اسبق سوئد در یادداشتی ضمن یادآوری سهم به سزای ایران در مبارزه با گروه تروریستی داعش درباره سیاست‌های براندازانه آمریکا علیه تهران هشدار داده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «کارل بیلت»، نخست‌وزیر اسبق سوئد در یادداشتی به دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا درباره هر گونه تلاش برای براندازی نظام ایران هشدار داده است.

مقام اسبق سوئد در این یادداشت در واشنگتن‌پست نوشته است: «با انتصاب‌های جدید در کاخ سفید و برخی تحریک‌های سران اسرائیلی و سعودی ایالات متحده احتمالاً سیاست تغییر نظام حاکم ایران را در پیش گرفته است.»

وی با هشدار درباره این سیاست هشدار داده است: «ایران مطمئناً بیش از آنچه تا کنون شاهد آن بوده‌ایم توانایی ایجاد بی‌ثباتی در عراق، افغانستان و کشور‌های خلیج [فارس]را دارد- و این توان احتمالاً از مجموع توان آمریکا، عربستان و اسرائیل برای انجام همین اقدام در ایران بیشتر است.»

بیلت در بخش دیگری از این یادداشت نوشته است: «ایران در عراق و افغانستان منافع امنیتی بنیادینی دارد که نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت. بایستی ایران را ترغیب کرد تا به نحو سازنده حاکمیت و تمامیت ارضی این دو کشور را تقویت کند. در زمینه مبارزه با داعش، سیاست‌های کشور‌های غربی و ایران به وضوح همگرایی دارند و درباره اینکه ایران سهم به سزایی [در مبارزه با داعش]داشته تردید اندکی وجود دارد.»

وی در پایان این یادداشت خاطرنشان کرده پیگیری سیاست تغییر نظام در ایران به تنش‌ها در منطقه غرب آسیا دامن خواهد زد و امنیت اروپا را هم به خطر خواهد انداخت.

بلیت می‌نویسد: «بین اروپا و خاورمیانه (غرب آسیا) چند اقیانوس فاصله نیست. ما تنها گزینه ساختن دیوار‌ها را در اختیار نداریم. خاورمیانه بخشی از جوامع ما است و درگیری‌ها و آشفتگی‌های بیشتر در این منطقه، تهدیدی مستقیم علیه امنیت اروپا خواهد بود. پیگیری سیاست تغییر نظام کاری بیشتر از دامن زدن به تنش‌ها در منطقه‌ای که سراسر آتش است انجام نخواهد داد.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار