کد خبر:۶۸۰۰۰۰
محققان استرالیایی توصیه می‌کنند

کاهش ریسک سکته با نوشیدن روزانه سه فنجان قهوه و چای

محققان می‌گویند نوشیدن بالغ بر سه فنجان چای یا قهوه در روز برای کاهش تپش نامنظم قلب و ریسک سکته مفید است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یک فنجان قهوه حاوی حدود ۹۵ میلیگرم کافئین است. کافئین به عنوان محرک سیستم عصب مرکزی عمل می‌کند و موجب توقف تاثیرات آدنوزین می‌شود. آدنوزین یک ماده شیمیایی است که موجب فیبریلاسیون دهلیزی می‌شود.

فیبریلاسیون دهلیزی شایع‌ترین نوع اختلال ضربان قلب است که موجب تپش سریع قلب می‌شود که در صورت عدم درمان، می‌تواند موجب بروز سکته شود.

نتایج نشان می‌دهد مصرف بالغ بر ۳۰۰ میلیگرم کافئین در روز می‌تواند برای بیماران مبتلا به آریتمی قلب یا تپش نامنظم قلب مفید باشد.

«پیتر کیستلر»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان آلفرد در ملبورن استرالیا، در این باره می‌گوید: «یک باور اشتباه وجود دارد که کافئین موجب بروز مشکلاتی در تپش قلب می‌شود.»

به گفته کیستلر، «نوشیدنی‌های کافئین دار نظیر قهوه و چای دارای خواص بلندمدت ضدتپش قلب همراه با تاثیرات ضداکسایشی و ضد آدنوزین هستند.»

تیم تحقیق در این مطالعه به بررسی چندین تحقیق قبلی پرداخت: مطالعه ۲۲۸،۴۶۵ شرکت کننده نشان داد فراوانی ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی در افرادی که به طورمنظم قهوه می‌نوشند تا ۶ درصد کمتر است؛ بررسی ۱۱۵،۹۹۳ بیمار حاکی از کاهش ۱۳ درصدی این خطر بود.

مطالعه دیگر مربوط به بررسی ۱۰۳ بیمار بعد از حمله قلبی نشان داد آن‌هایی که به طورمیانگین ۳۵۳ میلیگرم کافئین در روز دریافت کردند شاهد بهبود در ضربان قلب شان بودند.
برچسب ها:
سکته قهوه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار