آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۰۲۹۴
فرهاد رهبر:

حق التدریس باید مشروط به تکمیل ساعت‌های موظفی اساتید باشد/ جلوگیری از فامیل‌بازی با غربالگری در سیستم آموزشی

رئیس دانشگاه آزاد جلوگیری از فامیل‌بازی را با اجرای غربالگری در آموزش دانست و گفت: حق التدریس مشروط به تکمیل ساعت‌های موظفی اعضای هیات علمی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه جلسات خود با معاونان و مدیران کل دانشگاه آزاد اسلامی به منظور بررسی برنامه‌های عملیاتی سال ۹۷، با علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران کل این معاونت دیدار و گفت‌وگو کرد.

فرهاد رهبر در این جلسه خطاب به معاون و مدیران کل آموزشی دانشگاه، گفت: باید برای ارتقای کیفیت و کمیت بخش آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی براساس ملاک و شاخص‌های دقیق عمل کنید.

وی با بیان اینکه مدیران دانشگاه باید برای برنامه‌های خود ضمانت اجرایی داشته باشند، خاطرنشان کرد: به همین منظور تاکید ما بر این است که برای ارتقای کیفیت دانشگاه باید یک برنامه ریزی درست و دقیق وجود داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در گذشته روابط بیش از ضوابط حاکم بوده است. در سیستم آموزشی دانشگاه باید غربالگری صورت گیرد تا از ارتباطات و فامیل‌بازی‌هایی که احیاناً وجود داشته، فاصله گرفته شود و ملاک‌ها و شاخص‌های درست ترسیم و اجرایی شود.

حق التدریس مشروط به تکمیل ساعت‌های موظفی اعضای هیات علمی است

فرهاد رهبر با تاکید بر اینکه به معاونان آموزشی واحد‌ها اعلام شود که حق التدریس مشروط و منوط به تکمیل ساعت‌های موظفی اعضای هیات علمی است، گفت: در صورت کامل نشدن موظفی هر استاد، حق‌التدریس برای آن استاد اجرا نشود.

وی خاطرنشان کرد: واحد‌ها باید از بین اساتید حق‌التدریس کسانی را انتخاب کنند که دارای استاندارد جذب اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی از لحاظ تخصص و تعهد باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران کل این معاونت گفت: در ضمانت اجرایی دستورالعمل‌ها جدی عمل کرده و استثنائات را از دستورکار خود خارج کنید. در دانشگاه آزاد اسلامی موارد استثناء تبدیل به غائله شده است. اگر به معنای واقعی از استثنائات پرهیز کنید، می‌توانید سیستماتیک و با ضوابط عمل کرده و این را به عنوان اصل کار خود قرار دهید.

باید تخصص و تعهد در کنار یکدیگر لحاظ شود

فرهاد رهبر با بیان اینکه باید شاخصه‌هایی برای انتخاب مسئولان در بخش آموزش دانشگاه وجود داشته باشد، گفت: در این صورت براساس این شاخصه ها، مدیرانی شایسته برای این حوزه مهم انتخاب شوند. باید تخصص و تعهد را در کنار یکدیگر لحاظ کنید چرا که اگر ملاک‌ها رعایت نشود، سیستم اداری دانشگاه تخریب خواهد شد.

در ادامه این جلسه رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی به ارائه گزارشی از برنامه‌های این معاونت در سال ۹۷ پرداخت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار