آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۰۵۵۲

رشد ترافیک دریایی در اقیانوس هند

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: اقیانوس هند از مناطق راهبردی در قرن ۲۱ محسوب می‌شود و به عنوان مرکز اقتصاد جهانی، نقش حایز اهمیتی در تسهیل تجارت جهانی دارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد راستاد در ششمین اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشور‌های حاشیه اقیانوس هند با بیان اینکه اقیانوس هند به لحاظ اقتصادی به یک منطقه پویا تبدیل شده است، به نقش گسترده این منطقه در انتقال انژری اشاره کرد و افزود: هم‌اکنون شاهد رقابت جهانی برای حضور کشور‌ها در این منطقه هستیم.

وی با اشاره به گزارش آنکتاد مبنی بر افزایش تجارت دریا پایه و رشد اقتصادی در آسیا، گفت: نیمی از کانتینر‌ها در این منطقه است. بیشتر کشور‌های کرانه اقیانوس هند دارای ظرفیت‌های در حال توسعه هستند که می‌توانند به همکاری‌های منطقه‌ای کمک کنند و این ظرفیت‌ها را به کار گیرند.

راستاد درباره چشم انداز تجارت دریایی در اقیانوس هند درباره­ ویژگی‌های این منطقه، اظهار داشت: اقیانوس هند از مناطق راهبردی در قرن ۲۱ محسوب می‌شود و به عنوان مرکز اقتصاد جهانی، نقش حایز اهمیتی در تسهیل تجارت جهانی دارد.

وی با تاکید بر مشارکت جدی و راهبردی ایران در منطقه اقیانوس هند، افزود: در بازه زمانی ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ بیش از ۱۵۴میلیون تن کالای غیر نفتی از بنادر ایران جابه جا شد که نشان دهنده رشد ۶ درصدی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه نقش ایران در تجارت منطقه رو به افزایش است، گفت: اقیانوس هند کانون و قلب تجارت جهانی قلمداد می‌شود و کوتاه‌ترین مسیر‌های دریایی در این منطقه قرار دارد؛ چراکه اقیانوس آتلانتیک را به اقیانوس هند وصل می‌کند. از این رو توسعه دریایی و ترافیک دریایی در بنادر منطقه اقیانوس هند رو به رشد است.

وی افزود: منطقه اقیانوس هند به یک منطقه اصلی برای تجارت جهانی تبدیل شده و در مقایسه با سایر اقیانوس‌ها شاهد افزایش تجارت در این منطقه هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار