آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۱۲۴۶
گزارش/

بهترین کشور اروپایی برای ادامه تحصیل کدام است؟/ ده کشور برتر از لحاظ کیفیت آموزش

۳۰ کشور در این رده بندی کلی بهترین کشور اروپایی برای ادامه تحصیل حضور دارند که ۱۰ تای اول به دسته‌هایی خاص از جمله آموزش، هزینه، زندگی و شغل رده بندی شده‌اند.

گروه دانشگاه خبرگزرای دانشجو؛ نظام دانشگاهی دولتی آلمان که تحصیل در آن رایگان است بهترین گزینه برای دانشجویان بین المللی است که دنبال ادامه تحصیل هستند.

در این رده بندی، امتیاز هر کشور کیفیت آموزش (۴۵%)، شهریه و هزینه‌های زندگی (۳۰%) و چشم انداز آینده هر فارغ التحصیل (۲۵%) را در بر می‌گیرد.

بریتانیا علیرغم پیشتازی خود، به خاطر هزینه‌های بالای زندگی و شهریه‌های بالا در جایگاه اخر قرار گرفته است و این ترس وجود دارد که بعد از خروج از اتحادیه، این وضعیت تشدید نیز بشود. به صورت میانگین انتظار بر این است که هر دانشجوی بین المللی در بریتانیا هر سال حدود بیست و سه هزار یورو پرداخت کند.

لهستان امسال به خاطر افزایش برنامه‌های تحصیلی به زبان انگلیسی که هزینه هایش در توان دانشجویان است برای اولین بار جزو ده کشور برتر در این زمینه قرار گرفته است. تعداد دانشجویان خارجی ثبت نام کرده در دانشگاه‌های لهستان طی ده سال از دوازده هزار نفر به شست و پنج هزار نفر افزایش یافته است.

بالغ بر ۳۰ کشور در این رده بندی کلی حضور دارند که ۱۰ تای اول به دسته‌هایی خاص رده بندی شده‌اند: آموزش، هزینه، زندگی و شغل

نتایج از این قرار است:
۱۰ کشور برتر به صورت کلی
جذابیت برای دانشجویان خارجی (امتیاز‌ها از ۱۰۰ حساب شده‌اند)
 
//
ده کشور برتر به لحاظ کیفیت آموزش
برای ارزیابی کیفیت آموزش عالی در سی کشور، موسسه Study.EU عملکرد این کشور‌ها را در قالب بررسی عملکرد ۸۰۰ دانشگاه برتر جهان در سه رده بندی مطرح جهانی (QS, THE, ARWU) دانشگاه‌ها اندازه گیری کرد.
نسبت عوامل بدین شرح است:
۴۰ % عملکرد در رده بندی دانشگاه‌ها
۴۰% شاخصه‌های کیفیت تدریس
۲۰% تعداد دوره‌های لیسانس و ارشد که به زبان انگلیسی برگزار می‌شوند
 
//
 
۱۰ کشور برتر به لحاظ مقدور بودن تحصیل برای دانشجویان
هزینه سالانه از حدود ۷ هزار یورو در لهستان تا ده هزار یورو در لیتوانی به شرح جدول زیر است:
 
//
 
ده کشور برتر به لحاظ زندگی و شغل
در یک دانشگاه خارجی لزوما همه دانشجویان قصد ندارند که بعد اتمام تحصیل به خانه برگردند. کیفیت زندگی، ارزش شغلی و امنیت شخصی همگی در رده بندی زیر لحاظ شده‌اند:
 
//
 
ترجمه: محمد مظفرپور 
منبع: نیویورک‌تایمز
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار