کد خبر:۶۸۲۰۱۴
در حمایت از النصره (القاعده)

ائتلاف تروریستی «حلف نصرة الاسلام» در شمال غرب سوریه تشکیل شد

گروه‌های تروریستی «حراس الدین» و «أنصار التوحید» پس از ادغام شدن، ائتلاف موسوم به «حلف نصره الاسلام» (ائتلاف یاری اسلام) را در استان ادلب تشکیل دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، گروه‌های تروریستی «حراس الدین» و «أنصار التوحید» (جند الاقصی سابق) در شمال سوریه با هم ادغام شدند.

این گروه‌ها ائتلاف موسوم به «حلف نصرة الاسلام» (ائتلاف یاری اسلام) را در استان ادلب تشکیل دادند و وبگاه خبری معارض «عنب» اعلام کرد که عناصر این ائتلاف از گروه تروریستی «القاعده» تبیعت خواهند کرد.

حراس الدین با انتشار بیانیه‌ای ضمن اعلام این ادغام، مدعی شد که این اقدام از «باب همکاری برای کار نیک و تقوا برای به پاداشتن دین خداوند است».



حراس الدین شامل گروه‌های ترویستی «جیش الملاحم، جیش الساحل، جیش البادیة، سرایا الساحل، سریة کابل، جند الشریعة» و برخی از عناصر باقی مانده جند الأقصی است و سرکردگی آن نیز بر عهده «ابوهمام الشامی» سرکرده پیشین «هیئة تحریر الشام» است.

همچنین در این گروه سرکرده‌های القاعده نیز از جمله «أبو جلیبیب طوباس، أبو خدیجة الأردنی، سامی العریدی، أبو القسام و أبو عبد الرحمن المکی» و برخی دیگر از سرکرده‌های پیشین جبهه النصره حضور دارند؛ کسانی که نپذیرفتند ارتباط خود را با القاعده قطع کند.

انصار التوحید نیز ماه مارس گذشته از برخی از عناصر جدا شده از جند الاقصی در شهر «سرمین» واقع در ادلب تشکیل شد و در این منطقه و منطقه «النیرب» در ریف حلب فعالیت دارد.

به گفته عنب، این گروه، مرام «سلفی جهادی» دارد و از برجسته‌ترین گروه‌هایی است که بیشترین نزدیکی را با جبهه النصره دارد و به طور کلی نپذیرفت که با داعش درگیر شود.

همین مسئله در اواخر سال ۲۰۱۵ سبب شد که با گروه‌های تروریستی «جیش الفتح و احرار الشام» درگیر شود. این گروه همچنین متهم به کشتن عناصر و سرکرده‌های معارضان مسلح در سوریه است.

ائتلاف حلف نصرة الاسلام در حالی تشکیل شده است که در استان ادلب ترور‌های متعددی در میان تروریست‌ها رخ داده است.

داعش، اما در واکنش به این ائتلاف، حلف نصره الاسلام را تکفیر و اعلام کرد که این گروه با گروه طالبان در ارتباط است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار