گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو-سیدمهدی حاجیآبادی؛ حسن روحانی به عنوان یک سیاستمدار در حیطه طنز در سالهای گذشته مولفههای زیادی را به ادبیات عامه و حتی طبقه صاحب اندیشه اضافه کرده است. حکایت رئیسجمهور محترم و کابینه دولت شباهت بیاغراقی به قسمتی از سریال پرطرفدار شبهای برره دارد. جایی که اهالی برره به اجبار به خدمت سربازی فرستاده شده و در رزمایش نه تنها از دشمن فرضی شکست خورده بلکه چندین زخمی و مفقودالاثر هم برجا گذاشتهاند!
این طنز روایتی تلخ از امروز ما را با خود دارد، شاید برای همین است که در ذهنها ماندگار شد. سالهاست که دستگاهها، نهادها و احزاب و مجموعههای تصمیم گیر و تصمیم ساز و اجرایی در کشور ما مفری برای توجیه ناکارمدیها و خارج شدن از دایره پاسخ گویی پیدا کردهاند.
در آخرین ورژن ریاست محترم جمهور شب گذشته ذر صفحه اینستاگرام شخصیاش با انتشار پستی تمامی مسئولیت فیلترینگ تلگرام را به گردن دیگران انداخت. وی مدعی شد سیاست دولت یازدهم و دوازدهم مبتنی بر ایجاد فضای امن مجازی بوده و نه امنیتی؛ و تاکنون هیچ شبکه اجتماعی و یا پیامرسان "توسط این دولت" مسدود نشده و نخواهد شد. فیلتر و مسدودسازی اخیر #تلگرام نیز نه توسط دولت اجرا شده و نه مورد تأیید دولت است.
وی در انتهای نوشته خود گفت: عدم طی مراحل قانونی امور اجرایی که با استفاده از ابزار قهریه و قضاییه صورت بگیرد، در تعارض با شعار «استقلال آزادی جمهوری اسلامی» و در نقطه مقابل دموکراسی قرار دارد.
این متن از روحانی با هشتگهای #محرمانه_نداریم #حکم_سفارشی #جریان_آزاد_اطلاعات #حق_انتخاب #پیام_رسان تگ شده است.
پس از انتشار این پست کاربران بسیاری به اظهارنظر در بخش نظرات پرداختند که به سرعت بخش کامنتها مسدود شد. این مساله و ادعای آزادی بیان و ژست مردمسالاری شب گذشته به سرعت سوژه شبکههای اجتماعی شد. مهدی صفدرزاده درمورد رفتار رئیسجمهور و ادعای وی و در نهایت بستن دهان منتقدین نوشت: