آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۲۶۹۸
گزارش/

گزینه خاصی برای ریاست دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی وجود ندارد!/ افراد معلوم‌الحال سیاسی نباید بر کرسی ریاست دانشگاه تکیه بزنند

با گذشت نزدیک به چهار هفته از درخواست بازنشستگی مجتبوی، رییس سابق دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی هنوز تکلیف ریاست این دانشگاه مشخص نشده است.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، دانشگاه فرهنگیان در هفتصد و چهارمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در شش دی ماه ۱۳۹۰ متولد شد، اساسنامه این دانشگاه در این تاریخ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید تا نظام آموزش و پرورش کشور، صاحب یک مرکز آموزش عالی پیشرفته برای تربیت معلمان مورد نیاز خود شود؛ به تعبیر دیگر، دانشگاه فرهنگیان صورت ارتقاء یافته و به روز شده مراکز تربیت معلم سابق است که با همان هدف، اما با اصلاح خلأهای قبلی، تشکیل شد.
 
در ماده ۲ اساسنامه این دانشگاه هدف آن، به این شرح آمده است: «تأمین و تربیت معلمان، مدیران، مربیان، کارکنان و پژوهشگرانی مؤمن و متعهد، معتقد به مبانی دینی و ارزش‌های اسلامی و انقلابی، دارای فضائل اخلاقی و ارزش‌های والای انسانی، کارآمد و توانمند در طراز جمهوری اسلامی».
 
با این حال و با گذشت 7 سال از تاسیس این دانشگاه، هنوز مشکلات و موانع فراوانی در این دانشگاه وجود دارد، دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی نیز کم و بیش دچار همین مشکلات است و این دانشگاه از تاریخ 21فروردین ماه با سرپرست مدیریت می شود.

با توجه به درخواست بازنشستگی سید حسین مجتبوی، رییس سابق دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی و موافقت حسین خنیفر، سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور، 21 فروردین ماه طی حکمی، رمضان نیری، معاون این دانشگاه با حفظ سمت به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی منصوب شد.

با گذشت نزدیک به چهار هفته از این موضوع هنوز تکلیف ریاست این دانشگاه مشخص نشده است، از روزهای گذشته شنیده شده بود که معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی قرار است که این سمت را برعهده بگیرد؛ اما به نظر می رسد این موضوع نیز منتفی شده است.

گزینه خاصی برای ریاست دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی وجود ندارد!

حسین محمدزاده، مدیر روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی اظهار داشت: بعد از استعفای حسین مجتبوی از سمت ریاست دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی، رمضان نیری با حفظ سمت معاونت آموزشی فرهنگی به‌عنوان سرپرست دانشگاه معرفی شد.

محمدزاده افزود: بعد از ماندگار شدن سید جواد حسینی در استانداری خراسان رضوی، احتمال به‌عهده گرفتن ریاست دانشگاه فرهنگیان توسط وی کنسل شد و در حال حاضر، گزینه خاصی برای این سمت وجود ندارد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی بیان کرد: تا تصمیم نهایی سازمان مرکزی مبنی بر اینکه چه فردی ریاست دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی را به‌عهده بگیرد، رمضان نیری سرپرست دانشگاه فرهنگیان می‌ماند.

نباید افرادی که سابقه معلوم الحالی در عرصه سیاست دارند بر کرسی ریاست دانشگاه تکیه بزنند

محمد هادی کشاورزی، مسئول شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: متأسفانه در کشور ما آموزش و پرورش به شدت تحت تأثیر مسائل سیاسی قرار دارد و با عوض شدن دولت ها به شکل عجیبی مسئولین آن در سراسر کشور تغییر پیدا می کنند، نکته ای که قابل توجه هست، این است که متأسفانه دانشگاه فرهنگیان هم تا حدود زیادی مانند آموزش و پرورش دچار این مرض شده است و انتصاب رئسا ، مسئولین و اساتید دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور بعضا با همین نگرش صورت می‌گیرد.

کشاورزی ادامه داد: این درحالی است که باید با این دانشگاه صرفا با دید تربیتی و آموزشی رفتار کرد و گرنه باید فاتحه نسل آینده معلمین و دانش آموزان این کشور را خواند.

مسئول شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی افزود: در خصوص دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی هم اخیرا بعد از بازنشستگی آقای دکتر مجتبوی ریاست محترم دانشگاه، بلافاصله خبر استعفای معاون سیاسی امنیتی استاندار را شنیدیم و بعد از آن هم اخباری مبنی بر اصرار و تمایل ایشان برای گرفتن ریاست دانشگاه فرهنگیان استان در خبرگزاری ها منتشر شد که خیلی از دانشجویان را نگران کرد.

وی افزود: خوشبختانه به نظر می رسد جناب آقای دکتر خنیفر، ریاست دانشگاه فرهنگیان کشور با آمدن ایشان مخالفت کرده اند که اگر اینطور باشد بسیار خبر خوشایندی هست، زیرا نباید اجازه داد که افرادی که سابقه معلوم الحالی در عرصه سیاست دارند بر کرسی ریاست یک محیط کاملا علمی و فرهنگی تکیه بزنند آن هم از مسیر کاملا نادرست.

کشاورزی ضمن پیشنهاد به معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی گفت: به ایشان پیشنهاد می کنم اگر بنا است که از عرصه سیاسی کنار گذاشته شوند، برای جبران تمامی آن سخنرانی های یک طرفه ای که در ایام مسئولیتشان ایراد کردند و با سفسطه از ضعف های فاحش دولت حمایت میکردند برای مناظره به دانشگاه ها بیایند، البته اگر هنوز به حرف های خودشان اعتقاد دارند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار