سید حسن حسینی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: دولت هنوز نتوانسته اعتماد عمومی را در حوزه ارزی به قوانین و مقرارتی که وضع کرده جلب کند تا فعالان اقتصادی یا افرادی که به هر طریقی ارزی را از بازار ارز خارج کردند؛ مجدد به سیستم بانکی تزریق کنند؛ اینجاست که دلالان، در این فضای بی اعتمادی سوءاستفاده و بازار را به بحران میکشند.
وی ادامه داد: به نظر می رسد؛ بانک مرکزی باید بعضا ورود و سپرده های مردمی را تضمین کند و گواهی که در اختیار صاحبان ارز قرار می گیرد مورد تایید و ضمانت بانک مرکزی باشد که اعتماد مردم جلب شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به شناسایی نیازهای واقعی گروه های مختلف گفت: باید میزان نیاز گروه های مختلف رصد، شناسایی و ارزی که نیاز واقعیشان است در اختیارشان قرار گیرد.
نماینده شاهرود در خصوص بازار متشکل ارزی اظهار داشت: به نوعی باید بورس ارز را با کنترل بانک مرکزی داشته باشیم و قیمت واقعی ارز همزمان در بانک ها و صرافی ها قابل رویت است؛ لازمه آن وجود بازار متشکل ارزی یا بورس ارز خواهد بود. ایجاد بازار متشکل ارزی که متقاضیان اصلی ارز حضور دارند؛ یا تولید ارز می کنند و یا ارز حاصل از صادرات در این بازار تزریق کنند و فعالان اقتصادی در هر زمان دسترسی به ارز مازادشان دارند .
وی پیرامون سپاری را سیاستی خوب دانست و عنوان کرد: تمام سیاست هایی که دولت اجرا کرده سیاست های موقتی است که باید زمان برای آن بگذرد تا بازار از التهاب خارج شود اما باید سیاست پیمان سپاری استمرار پیدا کند.
نماینده شاهرود با اشاره اینکه تصمیمات بانک مرکزی و دولت در حوزه ارز با تاخیر انجام می شود گفت: این تصمیماتی که دولت گرفته اگر در سال گذشته و قبل از التهابات بازار می گرفت بعید به نظر می رسید که ما این وضعیت آشفته را در بازار ارز داشته باشیم. واین تاخیرات در تصمیم گیری آفت است.
حسینی پیرامون پیمان سپاری افزود: پیمان سپاری ارزی خوب است ولی صار کننده نباید به خاطر پیمان سپاری متضرر کالایی که صادر می گردد ارز آن باید در بازار تزریق شود اما در این ایام شاهد بودیم ؛ حجم عظیمی از ارز چه مستقیم از طریق خرید ارز از بازار و چه غیر مستقیم از طریق صادرارت کالاهای تولید داخلخارج شده است که با انجام پیمان سپاری این ارز ها هرز نمی رود.