کد خبر:۶۸۲۹۴۹

واردکنندگان هنوز دلار ۴۲۰۰ تومانی دریافت نکرده‌اند

با وجود گذشت نزدیک به یک ماه از آغاز سیاست‌های جدید دولت که در آن دلار، تک نرخی و 4200 تومان قیمت گذاری شد، واردکنندگان می‌گویند: هنوز برای دریافت ارز با مشکل مواجهند و باید ارز مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، هنوز مدت زیادی از تصمیم جدید دولت برای تک نرخی شدن ارز نگذشته که ایرادات اجرای آن به شکل قابل توجهی در حال افزایش است؛ به عنوان نمونه علی رغم اینکه قرار بود برخی گروه‌ها (ازجمله واردکنندگان) توان دریافت ارز با قیمت جدید را داشته باشند، اما اخبار متعددی در خصوص عملی نشدن این موضوع به گوش می‌رسد.
روز گذشته یک واردکننده لوازم یدکی در گفتگو با کیهان اعلام کرد در زمان مراجعه برای دریافت ارز با در‌های بسته مواجه شده و سامانه دلار ۴۲۰۰ تومانی نداده و مجبور به تهیه دلار در بازار آزاد
تهیه کند.
فعالان دیگر تجاری هم معتقدند بانک مرکزی به تعهدات خود درباره اعطای ارز ۴۲۰۰ تومانی عمل نکرده است. به عنوان نمونه، محمد آقاطاهر، رئیس‌اتحادیه بنکداران مواد غذایی، گفته بود: تا به امروز برای واردات مواد غذایی دلار با نرخ ۴۲۰۰ تومان به واردکنندگان اختصاص داده نشده است و اگر ارزی ارائه شده باشد، محصولاتی که با این نرخ خریداری شده به بازار وارد نشده است.
یک واردکننده دیگر هم در تماس با کیهان اعلام کرد اداره کل بانک مرکزی دو هفته است تعطیل شده و درباره این قضیه می‌گویند، چون آقای هاشمی (مدیر کل ارزی بانک مرکزی) بازنشست شده و کسی به جایش نیامده لذا فعلا سیاست‌ها
خوابیده است!
گفته‌های فوق که تنها بخشی از گلایه‌های فعالان تجاری است، نشان می‌دهد موضوع عدم دریافت ارز به واردکننده‌ها به دلایلی مثل بازنشستگی یک مسئول روی هوا رفته است! انگار دولت قائم به اشخاص شده و بدون حضور هر فرد یک بخش از سیاست‌های کشور باید لنگ بزند؛ قبلا هم نوبخت (سخنگوی دولت) اعلام کرده بود دلیل اجرایی نشدن یکی از سیاست‌های ارزی را تشریف نداشتن سیف (رئیس‌بانک مرکزی) در در محل کارش اعلام کرده بود!
هم اکنون ایراداتی که به اجرای سیاست‌های ارزی بانک مرکزی گرفته می‌شود، گسترش یافته است، چه اینکه پیش‌تر هم نوشته بودیم: اگرچه رئیس‌جمهور به صراحت اعلام کرده که بانک‌ها باید دلار صادرکنندگان را با نرخ ۴۲۰۰ تومانی بفروشند، اما اکنون بانک‌ها پیشنهاداتی پایین‌تر از این نرخ را برای خرید ارز صادراتی ارایه می‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار