آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۳۵۰۳
طالب‌پور در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

بیش از ۲۰۰۰ دانشجو در خوابگاه‌های دانشگاه مازندران سکونت دارند/ نظارت کامل بر خوابگاه‌های خودگردان

رئیس اداره خوابگاه‌های دانشگاه مازندران گفت: ما ۲۳۴۱ نفر ظرفیت در خوابگاه‌های دولتی داریم و دانشجویان دانشگاه مازندران در این خوابگاه‌ها ساکن هستند.
بیش از دوهزار دانشجو در خوابگاه‌های دولتی دانشگاه مازندران سکونت دارند/ نظارت کامل دانشگاه بر خوابگاه‌های خودگردان
سیدکریم طالب‌پور، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشگاه مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با تعداد خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه گفت: در دانشگاه مازندران سه مجتمع خوابگاهی وجود دارد که یکی از آن‌ها خوابگاه خواهران، دو خوابگاه دیگر برای برادران است.
 
طالب‌پور ادامه داد: ما ۲ هزار ۳۴۱ نفر ظرفیت در خوابگاه‌های دولتی داریم و دانشجویان دانشگاه مازندران در این خوابگاه‌ها ساکن هستند که از این تعداد هزار و ۳۵۲ نفر در خوابگاه حضرت زینب (س) و ۷۲۷ دانشجو هم خوابگاه امام حسین (ع) و ۳۵۲ دانشجو هم در خوابگاه شهید نواب صفوی سکونت دارند.
 
رئیس اداره خوابگاه‌های دانشگاه مازندران افزود: خوابگاه حضرت زینب (س) مختص خواهران است و دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در آن سکونت دارند، خوابگاه امام حسین (ع) هم مختص دانشجویان برادر کارشناسی ارشد است و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برادر نیز در خوابگاه شهید نواب سکونت دارند.
 
وی در ادامه در مورد تعداد خوابگاه‌های خودگردان هم گفت: حدود ۲۱ خوابگاه خودگردان با ظرفیت‌های تقریبا ۲۰ تا ۳۰۰ نفر داریم و مجموع ظرفیت خوابگاه‌های خودگردان ۱۰۰۰ نفر است.
مجموع ظرفیت خوابگاه‌های خودگردان ۱۰۰۰ نفر است
 
 
 
وی درمورد نحوه نظارت بر خوابگاه‌های خودگردان هم گفت: دانشگاه مازندران نظارت کامل بر خوابگاه‌های خودگردان دارد، در اداره خوابگاه‌ها یک واحدی به نام خوابگاه خودگردان وجود دارد که کارشناس دانشگاه به همراه مدیرو بنده و بعضی از همکاران اداره خوابگاه‌ها بر وضعیت سکونت و کیفیت این خوابگاه‌ها نظارت داریم و همچنین هرازگاهی جلساتی با مسئولین خوابگاه‌های خودگردان برگزار می‌شود که مسائل و مشکلات این خوابگاه‌ها را به گوش این مسئولین می‌رسانیم تا تلاش بیشتری برای بهبود کیفیت خوابگاه انجام دهند.
 
طالب‌پور با اشاره به قدمت ساخت این خوابگاه‌ها مطرح کرد: خوابگاه نواب صفوی که مختص به آقایان است، تقریبا قدمت ۵۰ ساله دارد که با شیوه مهندسی وقت ساخته شده البته از نظر فنی نمی‌توانم بگویم استقامت دارد؛ اما با صحبت‌های که با دفتر فنی دانشگاه داشتیم، تائید کردند این ساختمان از استقامت خوبی برخوردار است.
 
رئیس اداره خوابگاه‌های دانشگاه مازندران تاکید کرد: از دهه ۷۰ شروع به ساخت خوابگاه‌های دولتی کردیم؛ و هر ساله اقدام به بازسازیی آن‌ها می‌کنیم و دفتر فنی از نظر تاسیسات و استحکام بر این خوابگاه‌ها نظارت دارد و تاکنون مشکل خاصی نداشته‌ایم.
 
طالب‌پور تصریح کرد: با توجه به نوع ساختاری خوابگاه‌ها ظرفیت آن‌ها متفاوت است و دانشجویان در اتاق‌های ۲ نفر تا ۴ نفر ساکن هستند. در خوابگاه نواب، چون اتاق بزرگ است ۶ نفره هستند والبته سعی شده ظرفیت ۴ نفر شود.
 
وی با اشاره به مسافت خوابگاه‌ها تا دانشگاه اظهارداشت: خوابگاه‌های ما نزدیک دانشگاه است. خوابگاه حضریت زینب که برای خانم‌هاست روبه روی خیابان دانشگاه قرار دارد و خوابگاه امام حسین تقریبا یک کیلومتر با دانشگاه فاصله دارد. خوابگاه نواب صفوی هم که برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی است حدود ۳ کیلومتر تا دانشگاه فاصله دارد.
 
طالب‌پور ادامه داد: البته برای اینکه دانشجویان در رفاه بیشتری باشند، سرویس رفت و امد در اختیار آن‌ها قرار گرفته است.
 
رئیس اداره خوابگاه‌های دانشگاه مازندران در مورد کنترل ورود خروج دانشجویان از خوابگاه‌ها خاطرنشان کرد: ما در خوابگاه خانم‌ها گیت ورود و خروج نصب کرده‌ایم و هر بلوکی از خوابگاه‌ها نماینده دارد که شب‌ها حضور و غیاب دانشجویان را انجام می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار