اجرای قانون سنوات تحصیلی مبنی بر اینکه دانشجویی که مدت تحصیلی آن ۸ ترم به بالا باشد، باید از ترم ۹ هزینه زیادی بابت سنوات به دانشگاه بپردازد، برای قشر ضعیف دانشجویان دانشگاه دریانوردی مشکل است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عارف شجاعی فر؛* مسئول کمیته آموزش شورای صنفی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار که از اهالی بومی و قوم بلوچ شهرستان چابهار هست، در مورد اجرای قانون سنوات تحصیلی مبنی بر اینکه دانشجویی که مدت تحصیلی آن ۸ ترم به بالا باشد، باید از ترم ۹ هزینه زیادی بابت سنوات به دانشگاه بپردازد، در یادداشتی نوشت: استان سیستان و بلوچستان به لحاظ اموزش پایینترین شاخص اموزشی را در کشور داراست.
شهرستان چابهار پایینترین شاخص اموزشی را در استان دارد و دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه به لحاظ پایهای در دروس علوم پایه بسیار ضعیف هستند؛ بنابراین با مشکل مواجه می شوند و ورود به رشتههای مهندسی در دانشگاه و فارغ التحصیل شدن به طور معمول بیش از ٨ ترم طول میکشد.
باتوجه به قانون جدید وزارت علوم دانشجویان به محض ٩ ترمه شدن بصورت شبانه به تحصیل می پردازند و دانشجویان محصل در دانشگاه دریانوردی بیش از ٨٥ درصد از خانوادههای بی بضاعت جامعه اند؛ لذا ما از مسئولین امر و وزارت علوم خواستاریم که دانشجویان این خطه محروم بصورت عادی تا ١٠ ترم به تحصیل بپردازند.
عارف شجاعی فر - مسئول کمیته آموزش شورای صنفی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.