جشنواره غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دانشجویان و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجموعه ورزشی شهید فتحی برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این مراسم دکتر اصفیاء مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن خیر مقدم به معاونان، مدیران و کارشناسان نهمین جشنواره غذای دانشجویی در سخنانی اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد شور و نشاط بیشتر در محیط خوابگاهی است و با توجه به ارزیابیهایی که از جشنوارههای غذا در سالهای گذشته داشتهایم، با قاطعیت میتوان گفت که این مراسم مورد توجه و استقبال بسیاری از دانشجویان است.
اصفیاء یادآور شد: با توجه به اینکه یکی از اهداف معاونت غذا و دارو پخت غذای سالم است، برای اولین بار در این جشنواره از میان ۱۳ گروهی که به طبخ غذاهای سنتی، محلی و فانتزی میپردازند، یک غذا هم به عنوان "غذای سالم" در این جشنواره به صورت جداگانه انتخاب شده و به برنده جایزه تعلق میگیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه یکی از ویژگیهای جشنواره غذای دانشجویی این است که اخبار آن در سایت دانشگاه جزو پر بینندهترین اخبار برای دانشجویان، اساتید و مدیران به حساب میآید، گفت: در این جشنواره ۱۸ گروه ۲ نفره حضور داشتند که ۱۳ گروه در بخش غذاهای سنتی و محلی و ۵ گروه هم در غذاهای فانتزی شرکت کردند. همچنین ۳ گروه هم همانند سالهای قبل، پخت در محل دارند و تا پایان مراسم باید این گروهها غذا را در سالن برگزاری مسابقه آماده کنند.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه حضور دانشجویان پسر در این جشنواره یک نقطه عطف محسوب میشود، ادامه داد: ۴ نفر به عنوان داور در این جشنواره حضور دارند که ۲ نفر از همکاران دانشگاهی و ۲ نفر از آنها فارغ تحصیل رشته آشپزی از ارمنستان و ترکیه هستند.
این مراسم با معرفی برگزیدگان این دوره از مسابقه در سه بخش غذاهای فانتزی، سنتی، پخت در محل و اهدای جوایز و لوح تقدیر به پایان رسید.